Kutt av endene, skrell og del aspargesen (la toppene være hele). Kok skallet og endene i 10 minutter i 750 ml vann tilsatt litt salt og sukker etter smak. Imens smelter du smøret i en kjele og surrer aspargesen ved høy varme (spar toppene til senere), tilsett fløte og reduser litt. Sil vannet med skallet og tilsett væsken sammen med hvitvin.
La alt koke opp og småkoke i 10 minutter. Purer suppen med en stavmikser. Tilsett aspargestoppene og la suppen småkoke i 2-4 minutter. Krydre etter smak. Del i 4 porsjoner og dryss over estragon. Tilberedelse: 30 minutter
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.