0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    clean kitchen where recipes are prepared

    Aspargessuppe med frisk estragon

    Estragon setter prikken over i-en

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 10 m, Koke-/steketid 30 m

    Ingredienser

    • 500 g asparges
    • 1 ss sukker
    • 25 g smør
    • 150 ml fløte
    • 150 ml tørr hvitvin
    • 1 ss friske estragonblader fint hakket

    Fremgangsmåte

    • Kutt av endene, skrell og del aspargesen (la toppene være hele). Kok skallet og endene i 10 minutter i 750 ml vann tilsatt litt salt og sukker etter smak. Imens smelter du smøret i en kjele og surrer aspargesen ved høy varme (spar toppene til senere), tilsett fløte og reduser litt. Sil vannet med skallet og tilsett væsken sammen med hvitvin.
    • La alt koke opp og småkoke i 10 minutter. Purer suppen med en stavmikser. Tilsett aspargestoppene og la suppen småkoke i 2-4 minutter. Krydre etter smak. Del i 4 porsjoner og dryss over estragon. Tilberedelse: 30 minutter
    Aspargessuppe Med Frisk Estragon | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.