1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Produkter

    Osterundstykker

    Smelter i munnen

    Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 120 m

    Ingredienser

    • Til deigen:
    • 2 egg
    • 100 ml olje
    • 4 ss sukker
    • ½ ss salt
    • 350 ml lunken melk
    • 50 g parmesan, revet
    • 37,5 g gjær (3/4 pakke tørrgjær)
    • 750 g mel
    • På toppen:
    • 2 ss smør, smeltet
    • Parmesan, revet
    • Til fyllet:
    • 250 ml melk
    • 2 ts salt
    • 3 ss maisstivelse
    • 1 ss smør

    Fremgangsmåte

    • Ha egg, olje, sukker, salt, melk og ost i hurtigmikseren, og miks det i 1 minutt.
    • Bland melet og gjæren i en stor bolle. Hell blandingen fra hurtigmikseren i melet, og visp med håndmikseren til blandingen har fått en jevn konsistens.
    • Form 25–30 rundstykker (på størrelse med mandariner) av deigen, og la dem heve seg på en smurt bakeplate i 1 time. Forvarm ovnen til 190 °C.
    • Stek rundstykkene i ovnen i ca. 20 minutter til de har fått en gyllen farge. Ta dem ut av ovnen, pensle med smør, og dryss parmesan over.
    • Bland deretter alle ingrediensene til fyllet, unntatt parmesanen. Varm opp blandingen i en kjele til den begynner å tykne, slå av varmen, og rør inn parmesanen.
    • Del rundstykkene i to, smør blandingen på den ene snittflaten, og legg den andre halvdelen på plass igjen. Serveres varme.
    • Tilberedningstid 2 timer
    Osterundstykker

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.