1. Skjær grønnsakene du skal bruke som fyll, i biter som er små nok til at de kan legges i MultiChopper.
2. Bruk den ekstra store hakkeren med MultiChopper-tilbehøret til å hakke hver av ingrediensene til fyllet i små biter. Legg dem i en bolle og bland dem med 2 ss olivenolje. Krydre med salt og pepper.
3. Rett før du skal steke den, fyller du kyllingen med fyllet. Ikke ha i for mye. Hvis du har fyll til overs, kan du steke det i ovnen på 170 °C i en lett smurt ildfast form i 30 minutter.
4. Forvarm ovnen til 230 °C. Sett kyllingen i den forvarmede ovnen, og stek den i 10 minutter.
5. Varm honningen med sitronsaft i en kjelen over lav/middels varme, og krydre med salt og pepper.
6. Sett stekeovnen ned til 175 °C. Pensle kyllingen med honning- og sitronmarinade, og sett den tilbake i ovnen. Stek i ytterligere 90 minutter, eller omtrent 20 minutter per halvkilo.
7. Hver halvtime pensler du kyllingen med honningmarinaden til du har brukt opp all marinaden.
8. Kyllingen skal være gjennomstekt etter omtrent 90 minutter.
9. Pynt med finhakket persille
Tips: Kjernetemperaturen i kyllingen bør være 77 °C i brystkjøttet og 85 °C i lårkjøttet hvis du bruker et steketermometer. Det kan ta lengre tid å steke en fylt kylling. Hvis du ikke har et termometer, er kyllingen ferdig når saften fra kyllingen er klar og helt uten spor av rosa.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.