Forvarm ovnen til 200 °C. Legg rødbetene i en ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Stek dem i ovnen i 1 time, og avkjøl.
Vask sitronen, og riv 1 ts av skallet.
Sett kniven i foodprocessoren og ha i fisk, sitronskall, sjalottløk, kapers, egg, brødsmuler og sennepsfrø, smakt til med salt og pepper. Kjør blandingen til en helt jevn puré.
Fukt hendene og lag 4 burgere av fiskeblandingen. Trykk dem litt flate og vend dem i melet.
Ta rødbetene ut av ovnen, dra av skallet (når de er blitt litt avkjølte), og lag puré av dem i foodprocessoren, sammen med pepperrot og crème fraîche. Smak til med salt og pepper, og hold pureen varm til den skal serveres.
Skjær sitronen i tynne skiver. Stek fiskeburgerne i oljen i 10 minutter på hver side til de har fått en gyllen farge. Server med rødbetpuré og sitronskiver.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.