Forvarm ovnen til 200 °C. Legg rødbetene i en ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Stek dem i ovnen i 1 time, og avkjøl.
Vask sitronen, og riv 1 ts av skallet.
Sett kniven i foodprocessoren og ha i fisk, sitronskall, sjalottløk, kapers, egg, brødsmuler og sennepsfrø, smakt til med salt og pepper. Kjør blandingen til en helt jevn puré.
Fukt hendene og lag 4 burgere av fiskeblandingen. Trykk dem litt flate og vend dem i melet.
Ta rødbetene ut av ovnen, dra av skallet (når de er blitt litt avkjølte), og lag puré av dem i foodprocessoren, sammen med pepperrot og crème fraîche. Smak til med salt og pepper, og hold pureen varm til den skal serveres.
Skjær sitronen i tynne skiver. Stek fiskeburgerne i oljen i 10 minutter på hver side til de har fått en gyllen farge. Server med rødbetpuré og sitronskiver.