0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Fiskeburgere med puré av stekte rødbeter

    Det perfekte alternativet til den tradisjonelle hamburgeren

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 75 m

    Ingredienser

    • 6 rå rødbeter (ca. 1 kg)
    • 1 sitron
    • 750 g torskefilet, i stykker
    • 1 sjalottløk, i biter
    • 1 ts kapers
    • 1 egg
    • 1 skive tørt brød, smuldret
    • salt
    • nykvernet svart pepper
    • 50 g mel
    • 4 ss extra virgin-olivenolje
    • 1 ss pepperrot, finrevet
    • 125 ml crème fraîche
    • – aluminiumsfolie
    • – foodprocessor med kniv

    Fremgangsmåte

    • Forvarm ovnen til 200 °C. Legg rødbetene i en ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Stek dem i ovnen i 1 time, og avkjøl.
    • Vask sitronen, og riv 1 ts av skallet.
    • Sett kniven i foodprocessoren og ha i fisk, sitronskall, sjalottløk, kapers, egg, brødsmuler og sennepsfrø, smakt til med salt og pepper. Kjør blandingen til en helt jevn puré.
    • Fukt hendene og lag 4 burgere av fiskeblandingen. Trykk dem litt flate og vend dem i melet.
    • Ta rødbetene ut av ovnen, dra av skallet (når de er blitt litt avkjølte), og lag puré av dem i foodprocessoren, sammen med pepperrot og crème fraîche. Smak til med salt og pepper, og hold pureen varm til den skal serveres.
    • Skjær sitronen i tynne skiver. Stek fiskeburgerne i oljen i 10 minutter på hver side til de har fått en gyllen farge. Server med rødbetpuré og sitronskiver.
    • Tilberedningstid: 1 time og 15 minutter
    Fiskeburgere Med Puré Av Stekte Rødbeter | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.