Pensle sjampinjongene lett med olje. Varm opp grillpannen og grill soppen i 2–3 minutter, smak deretter til med salt og pepper, og tre soppen på grillspydene.
Sett riveskiven i foodprocessoren, og riv osten. Varm opp vinen i en tykkbunnet kjele, og tilsett osten i flere omganger. Vent med å ha i neste porsjon til den forrige har smeltet.
Bland deretter maismel med sitronjuice, og tilsett det i ostefonduen. Fortsett å røre til fonduen har begynt å tykne. Smak til med vodka og vårløk, og sett kjelen på en varmeplate så fonduen holder seg varm.
Dypp sjampinjong, blomkålbuketter og biter av toast i fonduen når dere sitter til bords.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.