Consumer
Produkter

Bibimbap

Bibimbap

Sunn hverdagsmat

Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 35 m

Ingredienser

  • 300 g ris
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 3 ss sesamolje
  • 1 agurk
  • 1 gulrot
  • 1 daikon
  • 50 g soyabønnespirer
  • 2 ss olje
  • 200 g biff i strimler

Fremgangsmåte

  • Kok risen i riskokeren. Kok opp en stor kasserolle med saltet vann.
  • Bland 1 fedd hvitløk og 2 ss sesamolje, og smak til med salt. Skjær agurken, gulroten og den hvite reddiken i strimler ved hjelp av foodprocessorens riveskive (grønnsakene skal kuttes i fyrstikkstørrelse), og bland litt av hvitløksblandingen sammen med hver grønnsak.
  • Varm oljen i en wok og stek biffen sammen med soyasausen, sukker og resten av hvitløken.
  • Legg grønnsakene og biffen oppå risen med en skje, og drypp litt sesamolje på toppen. Server med gochujang.
  • Total tilberedningstid: 35 minutter
Bibimbap