Legg gelatinen i bløt i rikelig med kaldt vann. Skrell 4 mandariner, del dem i båter og skjær vekk det hvite med en skarp kniv. Press ut juicen. Sett sitruspressen i foodprocessoren. Press resten av mandarinene og limen i sitruspressen, og sil juicen. Hell sitrusjuicen over i en tykkbunnet kjele, tilsett sukker, og kok opp. Rør til sukkeret er oppløst, og ta deretter kjelen vekk fra varmen.
Klem alt vannet ut av gelatinen, og løs den opp under omrøring i den varme sitrusblandingen. Sett kjelen i en bolle med iskaldt vann, og la blandingen avkjøles til den begynner å få en geléaktig konsistens. Rør mandarinbåter og mynteblader forsiktig inn i geleen.
Skyll geléformen med kaldt vann, og hell i geleen. Sett formen i kjøleskapet, og la den stå og stivne i 2–3 timer. Forvarm ovnen til 180 °C.
Pisk sammen eggehviter og honning, og rør deretter inn mandelflakene. Bre mandelblandingen tynt utover stekebrettet, og stek i ovnen i 15–20 minutter til den har fått en gyllen farge. Avkjøl, og bryt mandelknaset i biter.
Dypp bunnen av geléformen i varmt vann i noen sekunder, og hvelv geleen ut av formen. Skjær geleen i fire pene stykker, og legg dem på desserttallerkener. Garner med mandelknaset og et lett dryss av melis.
Tilberedningstid 45 minutter (+ 2–3 timer i kjøleskapet)