Consumer
Produkter

Brownies

Brownies

Porsjoner 9 p, Tilberedelsestid: 20 m, Koke-/steketid 30 m

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 100 g mørk sjokolade
  • 100 g hvit sjokolade
  • 4 små egg
  • sukker 200 g sukker
  • 2 ss vaniljeessens
  • 100 g mel
  • 150 g hakkede pekannøtter
  • 1 smurt kakeform på 20 x 20 cm

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 180 °C. Smelt halvparten av smøret med den mørke sjokoladen i en tykkbunnet kasserolle, og smelt den hvite sjokoladen med resten av smøret i en annen kasserolle. Avkjøles.
  • Bruk håndmikseren til å piske eggene lett med sukker og vaniljeessens. Del melet i to porsjoner, og tilsett en klype salt i hver.
  • Visp halvparten av egg- og sukkerblandingen inn i den mørke sjokoladen. Tilsett halvparten av melet og halvparten av nøttene, og rør sammen. Gjør det samme med den hvite sjokoladeblandingen.
  • Hell den hvite og brune brownierøren i hver sin ende av kakeformen. Bruk en slikkepott til delvis å blande de to fargene med en sveipende bevegelse. Stek kakene i cirka 30 minutter. Overflaten skal kjennes tørr når de er ferdige.
Brownies