Forretter og småretter
Pai med røkt ørret

Pai med røkt ørret

En delikat og velsmakende rett

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 60 m

Ingredienser
  • 150 g mel
  • 75 g kaldt smør
  • ½ ts eddik
  • 1 rødløk, hakket svært fint
  • 2 ss frisk dill, finhakket
  • juice og skall av ½ sitron
  • 200 g røkt ørretfilet
  • 3 plater gelatin
  • 2 ml fiskefond (kondensert kraft)
  • – 1 terrin- eller kakeform (750 ml), smurt
  • – foodprocessor med eltekrok
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Gazpacho

Gazpacho

Denne kolde sommersuppe kan serveres som forret eller en forfriskende snack på en varm dag.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Focaccia med tomat og rosmarin

Focaccia med tomat og rosmarin

Ingenting er som hjemmelaget brød

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Kald vårløksuppe med blåmuggost

Kald vårløksuppe med blåmuggost

Delikat og krydret på samme tid

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Grove rundstykker med tutti frutti

Grove rundstykker med tutti frutti

En morsom måte å starte dagen på

Vis oppskrift
Tilbehør
Krydret æblekompot

Krydret æblekompot

Denne æblekompot smager dejligt med hjemmelavede pandekager.

Vis oppskrift
Tilbehør
Osterundstykker
Hovedretter
Fiskeburgere med puré av stekte rødbeter

Fiskeburgere med puré av stekte rødbeter

Det perfekte alternativet til den tradisjonelle hamburgeren

Vis oppskrift