Forretter og småretter
Pai med røkt ørret

Pai med røkt ørret

En delikat og velsmakende rett

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 60 m

Ingredienser
  • 150 g mel
  • 75 g kaldt smør
  • ½ ts eddik
  • 1 rødløk, hakket svært fint
  • 2 ss frisk dill, finhakket
  • juice og skall av ½ sitron
  • 200 g røkt ørretfilet
  • 3 plater gelatin
  • 2 ml fiskefond (kondensert kraft)
  • – 1 terrin- eller kakeform (750 ml), smurt
  • – foodprocessor med eltekrok
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Minipizza med basilikum og brokkoli
Forretter og småretter
Focaccia med tomat og rosmarin

Focaccia med tomat og rosmarin

Ingenting er som hjemmelaget brød

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Feststemt kujulpan
Forretter og småretter
Grove rundstykker med tutti frutti

Grove rundstykker med tutti frutti

En morsom måte å starte dagen på

Vis oppskrift
Tilbehør
Osterundstykker
Hovedretter
Velsmakende pai med rødbeter og geitost

Velsmakende pai med rødbeter og geitost

En aromatisk og mettende rett

Vis oppskrift
Hovedretter
Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Sprøtt og krydret

Vis oppskrift