Forretter og småretter
Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Hovedrett – 4 porsjoner

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 20 m
Koke-/steketid 14 m

Ingredienser
  • 1 moden mango
  • 1½ ts rød chilipuré
  • 3 ss frisk koriander eller bladpersille
  • Saft og skall fra 1 lime
  • 500 g filet av hvit fisk (torsk, tilapia, pangasius, sei)
  • 1 egg
  • 1 vårløk, finhakket
  • 50 g malt kokosmasse
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Pai med røkt ørret
Forretter og småretter
Salmon Croquettes

Salmon Croquettes

Salmon croquettes are delicious and easy to fix. Great for a quick dinner and even cold on salad the next day!

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Feststemt kujulpan
Forretter og småretter
Fargede fiskeboller
Hovedretter
Dampet slettvar med grønnsaker

Dampet slettvar med grønnsaker

Stappfull av sunne smaker

Vis oppskrift