Hovedretter
Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Fyldig og velsmakende med en vri

Porsjoner 4 p

Ingredienser
  • 100 g valnøttkjerner
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4 ss extra virgin-olivenolje
  • 3 ss koriander eller persille, finhakket
  • 100 ml granateplejuice
  • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
  • 2 ss smør
  • 1 granateple
  • nykvernet svart pepper
  • - stekebrett, smurt
  • – foodprocessor med kniv
Vis oppskrift
Hovedretter
Pasta med valnøttsaus

Pasta med valnøttsaus

Perfekt pasta for kalde høstkvelder

Vis oppskrift
Hovedretter
Lammekoteletter med frisk agurksalat

Lammekoteletter med frisk agurksalat

Mynte: det perfekte tilbehøret til lam

Vis oppskrift
Hovedretter
Ostefondue med grillet sjampinjong

Ostefondue med grillet sjampinjong

En deilig rett i godt selskap

Vis oppskrift