Hovedretter
Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Fyldig og velsmakende med en vri

Porsjoner 4 p

Ingredienser
  • 100 g valnøttkjerner
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4 ss extra virgin-olivenolje
  • 3 ss koriander eller persille, finhakket
  • 100 ml granateplejuice
  • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
  • 2 ss smør
  • 1 granateple
  • nykvernet svart pepper
  • - stekebrett, smurt
  • – foodprocessor med kniv
Vis oppskrift
Hovedretter
Dampet slettvar med grønnsaker

Dampet slettvar med grønnsaker

Stappfull av sunne smaker

Vis oppskrift
Hovedretter
Velsmakende pai med rødbeter og geitost

Velsmakende pai med rødbeter og geitost

En aromatisk og mettende rett

Vis oppskrift
Hovedretter
Pasta med valnøttsaus

Pasta med valnøttsaus

Perfekt pasta for kalde høstkvelder

Vis oppskrift
Hovedretter
Lammekoteletter med frisk agurksalat

Lammekoteletter med frisk agurksalat

Mynte: det perfekte tilbehøret til lam

Vis oppskrift
Hovedretter
Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Sprøtt og krydret

Vis oppskrift