Hovedretter
Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Fyldig og velsmakende med en vri

Porsjoner 4 p

Ingredienser
  • 100 g valnøttkjerner
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4 ss extra virgin-olivenolje
  • 3 ss koriander eller persille, finhakket
  • 100 ml granateplejuice
  • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
  • 2 ss smør
  • 1 granateple
  • nykvernet svart pepper
  • - stekebrett, smurt
  • – foodprocessor med kniv
Vis oppskrift
Hovedretter
Dampet couscous med tuttifrutti og krydder

Dampet couscous med tuttifrutti og krydder

Søt og krydret godbit

Vis oppskrift
Hovedretter
Lammecarré glasert med pinjekjerner og urter

Lammecarré glasert med pinjekjerner og urter

Sofistikert, men enkelt å tilberede

Vis oppskrift
Hovedretter
Lammekoteletter med frisk agurksalat

Lammekoteletter med frisk agurksalat

Mynte: det perfekte tilbehøret til lam

Vis oppskrift