Hovedretter
Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Fyldig og velsmakende med en vri

Porsjoner 4 p

Ingredienser
  • 100 g valnøttkjerner
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4 ss extra virgin-olivenolje
  • 3 ss koriander eller persille, finhakket
  • 100 ml granateplejuice
  • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
  • 2 ss smør
  • 1 granateple
  • nykvernet svart pepper
  • - stekebrett, smurt
  • – foodprocessor med kniv
Vis oppskrift
Hovedretter
Lammecarré glasert med pinjekjerner og urter

Lammecarré glasert med pinjekjerner og urter

Sofistikert, men enkelt å tilberede

Vis oppskrift
Hovedretter
Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Sprøtt og krydret

Vis oppskrift
Hovedretter
Fiskeburgere med puré av stekte rødbeter

Fiskeburgere med puré av stekte rødbeter

Det perfekte alternativet til den tradisjonelle hamburgeren

Vis oppskrift
Hovedretter
Ostefondue med grillet sjampinjong

Ostefondue med grillet sjampinjong

En deilig rett i godt selskap

Vis oppskrift