Forretter og småretter
Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Hovedrett – 4 porsjoner

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 20 m
Koke-/steketid 14 m

Ingredienser
  • 1 moden mango
  • 1½ ts rød chilipuré
  • 3 ss frisk koriander eller bladpersille
  • Saft og skall fra 1 lime
  • 500 g filet av hvit fisk (torsk, tilapia, pangasius, sei)
  • 1 egg
  • 1 vårløk, finhakket
  • 50 g malt kokosmasse
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Innbakte mini-frankfurterpølser

Innbakte mini-frankfurterpølser

Forrett – ca. 20 porsjoner

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Frisk rødbedesuppe

Frisk rødbedesuppe

Denne farverige og nærende suppe kan serveres varm eller kold.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Feststemt kujulpan
Forretter og småretter
Gulrot og koriandersuppe