Forretter og småretter
Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Hovedrett – 4 porsjoner

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 20 m
Koke-/steketid 14 m

Ingredienser
  • 1 moden mango
  • 1½ ts rød chilipuré
  • 3 ss frisk koriander eller bladpersille
  • Saft og skall fra 1 lime
  • 500 g filet av hvit fisk (torsk, tilapia, pangasius, sei)
  • 1 egg
  • 1 vårløk, finhakket
  • 50 g malt kokosmasse
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Tarhana corbasi

Tarhana corbasi

Tarhana er en gæret og tørret blanding af mel, yoghurt, løg, tomater og grønne pebre/paprika, og den udgør grundlaget for denne traditionelle tyrkiske suppe.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Suppe med spinat, purre og cannellini

Suppe med spinat, purre og cannellini

Den cremede cannellini-bønne har en jævn tekstur og en nøddeagtig smag og gør underværker sammen med spinat.

Vis oppskrift