Philips høyhastighetsblender

Lag dine egne næringsrike smoothies!

 

Å lage smoothies er en enkel måte å legge til mer grønnsaker i den daglige kosten på. Smoothies er fulle av næringsrike ingredienser og er perfekte som mellommåltid eller til og med som frokost fullpakket med vitaminer, mineraler, enzymer og antioksidanter. Hvis du lager din egen smoothie hjemme, har du også full kontroll over hva du putter i deg. Blandet med litt yoghurt og kanskje en skje honning eller ett eple, kan smoothien også være en perfekt måte å få barna til å spise mer grønt på!

Oppdag våre høyhastighetsmiksere

Best

Høyhastighetsblenderen
Innergizer

HR3868/00


Den nye generasjonen av miksere

 • Lager alt fra smoothies til suppe og sorbet
 • 45 000 omdreininger per minutt (2000W)
 • 2-liters tritankanne
 • Lyddempende kuppel

Veiledende utsalgspris:
6 999,00 kr

Praktisk

Høyhastighetsblender
Avance Collection

HR3655/00

 

Med praktiske ta-med-begre i tritan
 

 • Lager alt fra smoothies til sorbet
 • 35 000 omdreininger per minutt (1400W)
 • 2 l glasskanne
 • 2 ta-med minimiksere

Veiledende utsalgspris:
1 699,00 kr

Rimelig

Høyhastighetsblender
Avance Collection

HR3653/00

 

Effektiv på svært harde ingredienser

 

 • Lager alt fra smoothies til sorbet
 • 35 000 omdreininger per minutt (1400W)
 • 2-liters tritankanne

Veiledende utsalgspris:
1 599,00 kr

Philips Innergizer høyhastighetsmiksere

Philips

Innergizer

Den nye generasjonen av blendere

 

Lager kremede smoothies, glatte supper eller fersk sorbet. 2-literskannen er laget av det praktisk talt uslitelige materialet tritan og har en støyreduserende kuppel for at miksingen skal bli så stille som mulig. Innergizer er utført i et stilrent design med digital UI-skjerm.

Effektiv på harde ingredienser

 

Philips’ serie av høyhastighetsblendere har et omdreiningstall fra 35 000-45 000 omdreininger per minutt, noe som gjør dem ekstremt effektive, selv på svært harde ingredienser. Skjærebladene i mikseren er utformet på en slik måte at de har optimal kontakt med ingrediensene i kannen. Den kraftige motoren skaper en virveleffekt i mikseren, som i kombinasjon med kannens form skaper optimale forutsetninger for å fordele ingrediensene jevnt i hele kannen. 

Høyhastighetsmiksing bryter ned celleveggene i råvaren

 

Vår serie av høyhastighetsblendere pulveriserer ingrediensene og bryter ned celleveggene i råvaren. Dette frigjør næringsstoffene i ingrediensene, for eksempel karotenoider, Vitamin A og C, som er spesielt bra for hjertet og immunforsvaret. 

Lager alt fra smoothies til sorbet

 

Det kreves forskjellig hastighet, motorstyrke og tidsinnstilling for å knuse is, lage rismel eller en kremet smoothie. Philips høyhastighetsblendere leveres med forhåndsinnstilte programmer, f.eks. for smoothies eller knusing av is, slik at det blir lettere å oppnå et perfekt resultat for forskjellige oppgaver. De har dessuten en manuell hastighetsinnstilling der du kan justere mikseresultatet selv. Vår mest avanserte mikser, Innergizer, har fem modi: smoothies, knuse is, male nøtter, suppe, sorbet samt en manuell modus med variable hastighetsalternativer. 

Kanne i det innovative materialet tritan

 

Kannen i noen av Philips høyhastighetsblendere er laget av det nesten uknuselige materialet tritan, som holder seg som nytt i mange år. Tritan er BPA-fritt og ligner på glass. Det er utrolig holdbart og veier dessuten mye mindre, slik at kannen blir vesentlig lettere å håndtere.    

Oppskriftsbok for smoothies på kjøpet

 

Når du kjøper en Philips høyhastighetsblender, får du med en bok med inspirerende oppskrifter på kremede smoothies. Oppskriftene er utvalgt av en ernæringsfysiolog og inneholder massevis av lekre frukt- og grønnsaksmoothies. Dessuten har vi en kostnadsfri app, "Healthy Drinks", der du kan finne flere sunne oppskrifter.

Hvilke helsemessige fordeler  har smoothies?


Hvis du vil tilsette mer næringsrike ingredienser i kosten, er ferske, hjemmelagde smoothies en fin måte å gjøre det på. Smoothies har en litt tykkere konsistens enn juice og inneholder litt mer fiber, siden man finknuser hele råvaren
Philips' fornøydgaranti

Philips' fornøydgaranti

Vårt mål er at du skal være fornøyd, men vi innser naturligvis at vi ikke alltid kan lykkes med det. Hvis du ikke er fornøyd, kan du levere tilbake høyhastighetsmikseren du har kjøpt og få pengene tilbake.
Philips Höghastighetsblender - HR3655

Høyhastighetsblender
Avance Collection

Med to praktiske ta-med minimiksere
HR3655/00
Denne høyhastighetsblender leveres med to praktiske ta-med minimiksere. Du kan mikse en smoothie direkte i ta-med mikseren. Deretter bare snur du den, setter på lokket og tar den med! På den måten kan du lage en enkeltporsjon med smoothie uten at du må vaske opp hele kannen.
Veiledende utsalgspris: kr 1 699,00

Se alle høyhastighetsmikser