1
Drikk sunt appen fra Philips

For inspirerende oppskrifter og sunn veiledning for hånden

Last ned nå og få alle de inspirerende juice- og smoothie-oppskriftene og sunnhetsveiledning for hånden

sunne drikker-app

Velkommen til Philips Sunne drikker-appen presentert av en global leder innen helse og personlig velvære, som fokuserer på å forbedre folks liv gjennom meningsfylt nyskaping.


Med våre blendere, juicere og denne appen får du hjelp til å inkorporere en sunn rutine. Vi ønsker å bidra til at du øker inntaket av vitaminer og andre viktige næringsstoffer fra fersk frukt og grønnsaker med sunne og velsmakende juicer og smoothier.

Sunne drikker

Sunne juicer og smoothier

 

Oppdag en ny verden av ferske, sunne og enkle juicer og smoothier. Du får alt fra ernæringsmessig informasjon om de sunne drikkene du liker best, til detaljer om de helsemessige fordelene, og alt fra enkeltoppskrifter til ukentlige programmer tilpasset dine personlige mål. Nå får du alle disse alternativene på ett sted, alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

Juicer-utfordringer

Utfordre deg selv

 

Våre sunne utfordringer er utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine personlige helsemål. Du kan enkelt velge et bestemt oppskriftsprogram for å forbedre helsen din basert på dine behov (f.eks. detox-utfordringen eller sov godt-programmet). Du kan til og med invitere venner og familiemedlemmer til å delta i utfordringen i Philips Sunne drikker-appen.

Juicer-utfordringer

Spor inntaket m/Apple Health

 

Spor det daglige inntaket ditt ved å integrere Apple Health-appen. Den gir deg informasjon om hvordan du kan holde orden på den daglige ernæringen, og veileder deg om hvilken juice du skal drikke for å oppnå ønsket mål.

Sunne drikker

Smart handling

 

Våre smarte handlelister hjelper deg å planlegge planen din for juicer og smoothier, slik at du aldri går må hoppe over en juice eller smoothie. Du kan enkelt lage din egen handleliste ved å velge juicen og legge til alle ingrediensene i handlelisten, slik at du er klar for den ukentlige juiceplanen din.

Sunne drikker

Last ned nå og få alle de inspirerende oppskriftene og sunnhetsveiledning for hånden

 

Fra ernæringsmessige informasjon om de sunn drikkene du liker best, til detaljer om de helsemessige fordeler ved juicene – nå alt på ett sted.