Slow juicer

Philips juicesentrifuger

Gjør det lett for deg å juice hver dag

Å få i seg nok fersk frukt og grønnsaker er viktig for helsen og velværet. Men det kan være vanskelig å få i seg nok grønnsaker i den vanlige kosten. Da vi utviklet Philips Avance juicesentrifuge var vi opptatt av å gjøre juicing så enkelt som mulig. 

Best

Bast i test

Avance juicesentrifuge

HR1922/20
Den var vår beste, nå er den enda bedre! Etterfølgeren til testvinneren HR1871/70. 

Veil. Pris: kr 2 099

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Mest valuta for pengene

Prisvard

Viva juicesentrifuge

HR1916/70
Helt enkelt høy ytelse til en god pris!

Veil. Pris: kr 1 799

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Compact

Rasaftcentrifug

Avance juicesentrifuge

HR1836/00
Halvparten så stor som foregående modell*, lett å ha stående fremme på kjøkkenbenken

Veil. Pris: kr 899

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 
Bast i test
Philips Avance har to års verdensomfattende garanti.
Bast i test
Hvis du ikke blir fornøyd kan du returnere produktet og få pengene tilbake.
Bast i test
Philips er verdens ledende varemerke innen juicemaskiner.

Philips juicesentrifuger    


Den letteste måten å lage nypresset juice til hele familien


• Rask og effektiv

• Passer spesielt godt til harde grønnsaker 

• Opptil 2,5 liter av gangen

• Kraftfull motor med bra ytelse

Mer juice,
mindre jobb


Da vi utviklet Philips juicesentrifuger var vi opptatt av å gjøre juicing så enkelt som mulig. Avance juicesentrifuger har et ekstra stort innmatingsrør som gjør at du slipper å finkutte grønnsakene, og den kraftige motoren lager juice av selv de hardeste ingrediensene – hele rødbeter eller knipper med gulrøtter. 

Rengjøring på 
under minuttet!


Mange juicemaskiner kan være en plage å rengjøre, noe som etter en stund gjør at man kvier seg for bruke maskinen. Det har Philips tatt hensyn til. Juicesentrifugen er konstruert for å være så enkel som mulig å rengjøre – alle deler er jevne og runde, uten overflatestruktur og kanter der rester lett kan feste seg. Du rengjør lett alle deler på under minuttet. 

Philips app "Healthy Drinks" gjør det lettere å  forbedre helsen

 

Last ned Philips kostnadsfrie app ”Healthy Drinks” for å få sunne oppskrifter og inspirasjon til å forbedre helsen og velværet, for eksempel "Boost for immunforsvaret", "Sov godt", eller "Frokost på farten". 

 

Du får også informasjon om råvarer som passer godt til nettopp ditt behov – for eksempel ”Hair revitalizer” eller ”Detox”. I tillegg er det enkelt å legge til planlagte oppskrifter på en innkjøpsliste slik at det blir lett å holde rede på hva du trenger å kjøpe. Appen er et fint verktøy for å skape sunnere rutiner i hverdagen! I tillegg er den gratis!

snipet_video

Få barnet ditt til å spise mer grønnsaker!


Synes du det er vanskelig å få barnet ditt til å spise noe annet enn makaroni med ketchup og pannekaker? Det er du ikke alene om – mange foreldre har problemer med å få i barna sine grønnsaker. Å presse grønnsakene til juice er et godt tips for å gjøre dem mer attraktive for barnet.   

Juicesentrifuge vs. slowjuicer

 

Det finnes to forskjellige juicemaskiner for å lage juice hjemme – juicesentrifuge og slowjuicer. Juicesentrifuger deler først opp ingrediensene og bruker deretter sentrifugal kraft for å separere fruktjuicen fra fruktkjøttet. Slowjuicere presser derimot frukten eller grønnsakene langsomt og vrir fruktsaften ut av ingrediensene. Juicer som er ferskpressede med disse to metodene er i gjennomsnitt like næringsrike og inneholder like mye vitaminer, men det finnes andre forskjeller. Juicesentrifuger er spesielt effektive og raske i behandlingen av harde grønnsaker og frukter, mens en slowjuicer kan presse selv ømfintlige, delikate ingredienser som grønnkål og hvetegress, til og med mandel! Les mer for å finne ut hvilken type juicemaskin som passer deg best!

Slow juicer

Ikke interessert i juicesentrifuger?
Les mer om Slowjuicere

 

Slowjuiceren presser ingrediensene langsomt, noe som effektivt får ut det meste av alt fra grønnkål og mandel til rødbeter.

Centrifugal

Avance Collection juicesentrifuge –best i test!

 

 

Den var vår beste, nå er den enda bedre (HR1922/20)! Mer stillegående, stilren og med mer kraftfull motor.