Slowjuiceren (kaldpresseren) presser langsomt alt fra grønnkål til rødbeter. • Kaldpressing maksimerer mengden juice • Passer spesielt godt til myke grønnsaker og grønne blad • Press direkte i glasset (single-serve) • Rengjøring på under minuttet Slowjuiceren (kaldpresseren) presser langsomt alt fra grønnkål til rødbeter. • Kaldpressing maksimerer mengden juice • Passer spesielt godt til myke grønnsaker og grønne blad • Press direkte i glasset (single-serve) • Rengjøring på under minuttet
Det finnes to forskjellige juicemaskiner for å lage juice hjemme – juicesentrifuge og slowjuicer. Juicesentrifuger deler først opp ingrediensene og bruker deretter sentrifugalkraft for å separere fruktjuicen fra fruktkjøttet. Slowjuicere presser derimot frukten eller grønnsakene langsomt og vrir fruktsaften ut av ingrediensene. Juicer som er ferskpressede med disse to metodene er i gjennomsnitt like næringsrike og inneholder like mye vitaminer, men det finnes andre forskjeller. Juicesentrifuger er spesielt effektive og raske i behandlingen av harde grønnsaker og frukter, mens en slowjuicer kan presse selv ømfintlige, delikate ingredienser som grønnkål og hvetegress, til og med mandel! Les mer for å finne ut hvilken type juicemaskin som passer deg best!
Hjemmelaget, ferskpresset grønnsakjuice er en enkel og sunn måte å inkludere mer grønnsaker i den daglige kosten. Verdens helseorganisasjon anbefaler at vi spiser minst 400 gram frukt og grønnsaker hver dag: "variert er viktig, og ferskt er bedre”. Og du vet at det er ferskt siden du lager det selv.
You are about to visit a Philips global content page
Continue