1
Billys

Liten handling
Stor betydning

Smallest actions

Små handlinger av stor betydning

 

Det meste vi gjør når det gjelder vedlikehold av bil, er vanlig praksis. Selv om vi kanskje ikke er klar over det, kan disse handlingene ha stor innvirkning på både våre egne og andres liv. Sunn fornuft tilsier også at det er lurt å skifte pære i begge frontlyktene samtidig. Med dette viser du omsorg og sikrer god sikt og sikkerhet.

car_lamp_indicator

Bytt ut begge pærene samtidig:
Finn de riktige pærene

 

Fordi det er viktig at lysene på bilen skinner så sterkt som mulig, må du være ekstra nøye når du velger pærer for frontlyktene. Vi har et bredt utvalg xenon- og halogenpærer som er utviklet for å gi deg den beste kvaliteten, ytelsen og stilen under alle kjøreforhold. Du får dem også i topakninger, noe som gjør det enklere og billigere å bytte ut pærene på begge sider av bilen samtidig. Lys opp veien med våre originale frontlyktpærer av høy kvalitet.

Chip icon
Car country side

Sikkerhet du kan se

 

Pærene våre gir mer lys, varer lenger og gir en mer stabil ytelse enn noen gang tidligere. Dette gir deg en tryggere kjøreopplevelse. Sikkerhet er det aller viktigste for oss og er inspirasjonen bak Sikkerhet du kan se. Ved å produsere pærer av høy kvalitet forbedrer vi veisikkerheten. Når du bytter ut begge pærene samtidig, sikrer du at du får maksimalt ut av kjøretøyets belysning.