0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Philips' støtte

    Hva er forskjellen ved å brygge en iskaffe med en Philips-espressomaskin?

    Publisert på 21. oktober 2024

    Philips-espressomaskinene som tilbyr «Iskaffe»-oppskrifter, kan bruke ulike bryggeteknikker. Finn ut mer i artikkelen nedenfor.

    Bryggesystem for iskaffe

    Det unike bryggesystemet vårt tilpasser seg perfekt til typen drikke som er valgt. «Iskaffe»-oppskriften brygges ved lavere temperatur for å lage forfriskende kaffe som ikke er utvannet.

    På grunn av dette økes bryggetiden sammenlignet med vanlig espresso for å sikre riktig kaffestyrke og -smak.

    Når bryggetiden økes, hører du også en annen pumpelyd på grunn av den lave gjennomstrømningshastigheten.

    Er «Iskaffe»-drikken kald når den kommer ut av tappetuten?

    Nei, for å tilby en «Iskaffe» umiddelbart med bare ett knappetrykk brygger vi ved lavere temperatur og saktere enn vanlig espresso, slik at smaken av bønnene trekkes perfekt ut. Det betyr at kaffen er varm når den kommer ut av tuten.

     

    Etter den tradisjonelle cold brew-metoden blir kaffegruten lagt i romtemperert vann i en lengre periode. Denne prosessen kan ta opptil 12 timer eller mer.

     

    Besvarte dette spørsmålet ditt? Hvis ikke, ta kontakt med oss for å få mer hjelp.

    Ta kontakt med Philips

    Vi hjelper deg gjerne

    Ta kontakt med Philips

    Vi hjelper deg gjerne

    Ser du etter noe annet?

    Oppdag alle alternativer innen Philips-kundestøtte

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.