Philips-espressomaskinene som tilbyr «Iskaffe»-oppskrifter, kan bruke ulike bryggeteknikker. Finn ut mer i artikkelen nedenfor.
Hva er forskjellen ved å brygge en iskaffe med en Philips-espressomaskin?
Bryggesystem for iskaffe
Det unike bryggesystemet vårt tilpasser seg perfekt til typen drikke som er valgt. «Iskaffe»-oppskriften brygges ved lavere temperatur for å lage forfriskende kaffe som ikke er utvannet.
På grunn av dette økes bryggetiden sammenlignet med vanlig espresso for å sikre riktig kaffestyrke og -smak.
Når bryggetiden økes, hører du også en annen pumpelyd på grunn av den lave gjennomstrømningshastigheten.
Er «Iskaffe»-drikken kald når den kommer ut av tappetuten?
Nei, for å tilby en «Iskaffe» umiddelbart med bare ett knappetrykk brygger vi ved lavere temperatur og saktere enn vanlig espresso, slik at smaken av bønnene trekkes perfekt ut. Det betyr at kaffen er varm når den kommer ut av tuten.
Etter den tradisjonelle cold brew-metoden blir kaffegruten lagt i romtemperert vann i en lengre periode. Denne prosessen kan ta opptil 12 timer eller mer.
Besvarte dette spørsmålet ditt? Hvis ikke, ta kontakt med oss for å få mer hjelp.