1
Produkter

Series 5000 5000 LatteGo - espressomaskin (sort)

Seks kaffevarianter, Enkel rengjøring med LatteGo, Juster og lagre dine kaffefavoritter, Utsett avkalking med AquaClean-filteret EP5330/10

Feilsøking

Philips LatteGo melkeskummer bruker ikke all melken

Litt melk vil alltid være til overs i melkebeholderen etter at du har brukt Philips LatteGo-melkeskummeren. Hvis det er mer melk til overs enn normalt, kan det hende at du må se etter disse mulige årsakene og løsningene.

All melken blir ikke brukt opp

Det er viktig at all melken i melkebeholderen ikke brukes opp. Det er for å sikre perfekt skummeresultat og hindre at luft kommer inn. Derfor vil det alltid være melk til overs. Forsøk følgende løsninger hvis du merker at det er mer melk til overs enn normalt.

Memo-innstillingene er endret

Hvis du har laget en personlig melkebaserte drikk med Memo-funksjonen, kan du ikke lenger bruke indikatorene på melkebeholderen som en referanse. Prøv å bruke mindre melk, slik at mengden stemmer med de personlige innstillingene dine.

For mye melk brukes

Du har kanskje brukt for mye melk. Kontroller at du fyller melkebeholderen i samsvar med det angitte nivået på siden av Philips LatteGo-melkeskummeren. Det er en indikator for melkenivå for én cappuccino, to cappuccinoer eller en latte macchiato.

Løste ikke dette problemet? Ta kontakt for mer hjelp.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: EP5330/10 , EP5333/10 , EP5345/10 .

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.