1
Produkter

Series 2000i Luftrenser

Idéell for dagligstuen, Oppkoblet til app, Filtrerer ut 99, 97 % av alle partikler, Prøv den hjemme i 60 dager AC2889/10

Feilsøking

Luftstrømmen fra Philips-luftrenseren er svak, og lyset er ikke blått

Hvis du kjenner at luftstrømmen fra Philips-luftrenseren er svak, og luftkvalitetslyset ikke lyser blått, kan du se her for å løse problemet. Merk: Alle bildene som er vist nedenfor, er bare generiske fremstillinger. Apparatene kan være ulike.

Du har ikke fjernet all innpakningen

Hvis det fortsatt er innpakning rundt filtrene, kan det hende at du kjenner at luftstrømmen er svak, og luftkvalitetslampen lyser kanskje ikke blått. For å løse dette må du passe på å fjerne all innpakningen rundt filtrene som vist på følgende bilde:

Innpakning av Philips Air Purifiers

Forfilteret er skittent

Et skittent forfilter (C i bildet nedenfor) kan også svekke luftstrømmen fra Philips-luftrenseren. Rengjør forfilteret ved å vaske det under springen, og la det tørke (det må være helt tørt før du setter det tilbake i luftrenseren).

Filtrene er skitne

Skitne filtre (merket som A og B i bildet, men noen luftrensere har bare filter A) kan også svekke luftstrømmen. Disse filtrene bør skiftes ut en gang i året, eller som anbefalt for din spesifikke luftrensermodell, og må ikke rengjøres.

Filtre i Philips-luftrensere

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: AC2889/10 , AC1214/10 , AC3829/10 , AC3259/10 , AC2887/10 , AC4080/10 , AC3256/10 . Mer Mindre

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.