1
Produkter

OLED 9 series Ultratynn 4K UHD OLED Android TV

139 cm (55") Ambilight-TV, 3800 Picture Performance Index, HDR Perfect WCG 99 %, P5 Perfect Picture Engine 55POS9002/12

Vanlige spørsmål

Hvordan retter eller hindrer jeg visning av et gjenværende bilde på en OLED-TV-skjerm?

Situasjon

Skjermen til en OLED-TV viser et gjenværende eller midlertidig «innbrent» bilde. Gjenværende bilde kan vises som horisontale eller vertikale linjer/blokker på grunn av et tidligere vist bildeformat (svarte striper fra en film som ikke ble vist i full skjerm) eller en annen form på et tidligere vist bilde.

Svar

Som følge av designen har OLED-skjermene en tendens til å vise et gjenværende bilde (kjent som innbrent bilde). Dette betyr at hvis bilder vises statisk på TV-skjermen over lengre tid (> 20 minutter), kan disse statiske delene av bildet forbli synlige og er midlertidig «innbrent».

Philips OLED-TV-en er utstyrt med mekanismer for å automatisk gjenopprette TV-en fra denne tilstanden, slik at skjermen er i tipp-topp stand og fungerer 100 %.

For å korrigere eller hindre at bilder brenner seg fast, må du kontrollere at:

● statiske bilder eller bilder med statiske deler ikke vises over lengre tid (> 20 min)

● TV-en forblir koblet til strømforsyningen:

Når TV-en er slått av (standby-modus) i 5 minutter, startes TV-ens automatiske gjenopprettingsmekanismer i bakgrunnen.

Merk: Hvis TV-en slås av ved å koble TV-en fra strømforsyningen, blir disse mekanismene ikke utført, noe som kan forverre skjermytelsen med økende kjøretid.

OLED-PC-skjerm

For å unngå langsiktig statisk visning av bildet er det ikke anbefalt å bruke en OLED-TV som PC-skjerm, med mindre de ovennevnte driftsforholdene kan utelukkes

Philips-skjermsparer

Hvis TV-en viser et statisk bilde i mer enn 2 minutter, starter skjermspareren automatisk (PHILIPS-logo i bevegelse) for å sikre at statiske bilder ikke vises over lengre tid. Trykk på en hvilken som helst knapp på Philips-fjernkontrollen for å lukke skjermspareren.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: 55POS9002/12 , 55POS901F/12 .

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.