1
Produkter

Sonicare DiamondClean Smart Smart elektrisk tannbørste med app

Personlige råd om munnhelsen din, Gjør at du forbedrer børsteteknikken, Unikt børstehode som tilpasser seg, Eksklusivt tilbehør HX9924/03

Vanlige spørsmål

Hvordan vet Philips Sonicare DiamondClean Smart hvilken modus/intensitet som er anbefalt?

Lurer du på hvilken modus og intensitet bør du bruke? Du trenger ikke å lure lenger. En mikrochip i børstehodet forteller DiamondClean Smart hvilket børstehode du bruker.

Fire modi

Fire modi dekker ulike tannpussbehov: Clean-modusen gir enestående daglig rengjøring, White+ fjerner misfarging, Deep Clean+ gir en oppfriskende og grundig tannpuss, Gum Health rengjør skånsomt langs tannkjøttet. Hvis du setter på et børstehode, velger tannbørsten den optimale modusen og intensiteten for det børstehodet. Alt du trenger å gjøre, er å trykke på av/på-knappen.

  • Clean er en 2-minutters modus, anbefalt bruk på intensitetsnivå 3. Den gir deg en grundig og komplett rengjøring, og vi anbefaler at den brukes med Premium Clean-børstehodet.
  • White+ er en 2-minutter 40-sekunders modus, og vi anbefaler at den brukes på intensitetsnivå 3 med Premium White-børstehodet.
  • Gum Health er en 3-minutter 20-sekunders modus, og vi anbefaler at den brukes på intensitetsnivå 3 med Premium Gum Care-børstehodet.
  • Tongue Care er en 20-sekunders modus, og vi anbefaler at den brukes på intensitetsnivå 1 med Tongue Care+-børstehodet.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: HX9924/03 , HX9924/13 , HX9954/53 .

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.