Consumer
Produkter
PerfectCare Elite Strykejern med dampgenerator

PerfectCare Elite Strykejern med dampgenerator

Trykk på maks. 6, 5 bar, Dampstøt på opptil 450 g, Vannbeholder på 1, 8 l, Avtakbar vannbeholder GC9622/20

Vanlige spørsmål

Decalc-lampen på Philips-dampgeneratoren blinker. Hvorfor?

Når den oransje avkalkingslampen blinker på strykejernet med dampgenerator, er det på tide å avkalke det. Her finner du ut hvordan dette fungerer.

Den oransje Decalc-indikatorlampen blinker: Strykejernet må avkalkes

Følg de neste trinnene for å avkalke Philips-dampstrykejernet:

1) La strykejernet avkjøles:

Vi anbefaler at du bare avkalker strykejernet når det er helt avkjølt. Vent i to timer etter at du har brukt det, eller avkalk det før bruk.

2) Sett strykejernet i nærheten av en kjøkkenvask:

Det beste stedet å avkalke strykejernet på er i nærheten av en kjøkkenvask. Kontroller at Decalc-bryteren foran på apparatet er plassert over vasken. Når du åpner Decalc-bryteren, vil det renne vann fra strykejernet og ned i vasken. Hvis du ikke har plass til å sette apparatet i nærheten av en vask, må du sørge for å ha en stor bolle å samle opp vannet i.

3) Ta ut Decalc-bryteren:

Ta ut Decalc-bryteren ved å vri den mot klokken. Kontroller at du kan samle opp vannet i vasken eller bollen mens du gjør dette. Kokeren tømmes, og du ser skittent vann som strømmer ut av strykejernet.

4) Sett Decalc-bryteren tilbake på plass:

Sett Decalc-bryteren inn igjen ved å vri den med klokken. Kontroller at bryteren lukkes helt igjen, for å unngå vannlekkasje.

5) Fyll på vannbeholderen igjen, og slå på dampstrykejernet:

Etter avkalkingen kan du fylle på vannbeholderen igjen og slå på dampgeneratoren. Når du gjør dette, varmes vannet opp, og den blå indikatorlampen blinker.

6) Det vil oppstå en dampforsinkelse neste gang du bruker strykejernet:

Ettersom du har tømt alt vann ut av strykejernet, vil du oppleve en dampforsinkelse på maksimalt 30 sekunder. Dette er normalt etter hver avkalking.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: GC9622/20 , GC6601/20 , GC7015/20 , GC7011/20 , GC6631/30 , GC6602/20 , GC6621/20 , GC8650/80 , GC6625/30 , GC9246/02 , GC8635/02 , GC9245/02 . Mer Mindre

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.