1
Produkter

Saeco PicoBaristo Helautomatisk espressomaskin

10 drikker, Integrert melkekaraffel, Svart, AquaClean SM5470/10

Feilsøking

Hvordan du avkalker din Saeco PicoBaristo-espressomaskin

Vi anbefaler at du avkalker Saeco PicoBaristo-espressomaskinen regelmessig for å sikre god kaffesmak og temperatur. Følg denne videoen for å avkalke Saeco PicoBaristo-espressomaskinen.

Bruk riktig avkalkingsmiddel

Du må bare bruke avkalkingsmiddelet fra Philips. Garantien blir ugyldig hvis du ikke bruker avkalkingsmiddelet fra Philips. Du kan kjøpe Saeco avkalkingsmiddel på www.saeco.com/care.

MERK: Ikke bruk et avkalkingsmiddel som er basert på syrer som eddik.

Play Pause

Start avkalkingssyklusen

Saeco PicoBaristo Deluxe varsler deg når det er på tide å avkalke espressomaskinen. Start avkalkingen manuelt ved å trykke på Clean-knappen og velge Avkalking (Descaling). Se videoen for å få detaljerte instruksjoner.

Play Pause

Bytt AquaClean-filter etter avkalkingen

Vi anbefaler at du bytter AquaClean-filter etter å ha avkalket Saeco-espressomaskinen.

Avkalkingsinstruksjoner – skyllesyklus trinn 9–13

9) Ta ut vannbeholderen og rengjør den. Fyll den med friskt vann opp til Calc Clean-nivåmerket. Sett vannbeholderen på plass. Bekreft med OK.

10) Fjern og rengjør beholderen, sett den tilbake under kaffetappetuten og damprøret. Bekreft med OK. For maskiner med melkekolbe: Fyll halvparten av melkekolben med friskt vann. Sett inn og åpne melkedispenseringstuten. Tøm beholderen og sett den tilbake på plass. Bekreft med OK.

11) Skyllesyklusen starter. Displayet viser avkalkingsfase 2/2 . Dette tar rundt 3 minutter.

12) Vent til maskinen slutter å tappe av vann. Avkalkingsprosedyren er fullført når OK-haken og descaling completed (avkalking fullført) vises på displayet. Merk: Hvis vannbeholderen ikke er fylt opp til CALC CLEAN-nivået, kan det hende at maskinen trenger en ekstra skyllesyklus.

13) Trykk på OK-knappen for å avslutte avkalkingen. Maskinen varmer automatisk opp og utfører den automatiske skyllesyklusen.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: SM5470/10 , SM3061/10 , HD8925/01 , CA6700/00 , CA6701/00 . Mer Mindre

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.