1
Produkter

SmartPro Compact Robotstøvsuger

TriActive XL-munnstykke, Slank utforming på 6 cm, System med fire hjul, 120 minutters driftstid FC8776/01

Vanlige spørsmål

Hvordan rengjør Philips SmartPro Compact-roboten?

Philips SmartPro Compact-robotstøvsugeren er utformet for å gjøre rengjøringen for deg. Finn ut alt om det.

Hva er det SmartPro Compact rengjør?

Robotstøvsugeren er utstyrt med funksjoner som gjør at den er til god hjelp for å rengjøre gulvene i hjemmet ditt. Robotstøvsugeren passer spesielt godt til harde gulv, for eksempel med parkett, fliser eller linoleum. Den kan ha problemer med å rengjøre myke gulv, for eksempel med tepper eller matter. Hvis du bruker robotstøvsugeren på et teppe eller en matte, må du være i nærheten den første gangen for å sjekke at roboten kan håndtere denne gulvtypen. Robotstøvsugeren bør også være under tilsyn når den brukes på svarte og skinnende harde gulv.

Hvordan rengjør SmartPro Compact?

Robotstøvsugeren har et 2-trinns rengjøringssystem for å rengjøre gulvene på en effektiv måte.

  1. De to sidebørstene hjelper roboten med å rengjøre i hjørner og langs vegger. De hjelper også til med å løsne skitt fra gulvet.
  2. Sugeeffekten til roboten plukker opp løs skitt og transporterer den gjennom sugeåpningen inn i støvbeholderen.

Rengjøringsmønstre

I den automatiske rengjøringsmodusen beveger robotstøvsugeren seg i et automatisk rengjøringsmønster for å rengjøre hver del av rommet optimalt. Rengjøringsmønstrene den bruker:

  • Z-mønster eller sikksakkmønster
  • Tilfeldig mønster
  • Mønster som følger veggen
  • Spiralmønster

Ved automatisk rengjøring følger roboten disse mønstrene i en fast sekvens: Z-mønsteret etterfulgt av det tilfeldige mønsteret. Mønsteret som følger veggen, etterfulgt av spiralmønsteret. Når robotstøvsugeren har fullført denne mønstersekvensen, begynner den å bevege seg i Z-mønster igjen. Robotstøvsugeren fortsetter å bruke denne mønstersekvensen for å rengjøre rommet til det oppladbare batteriet er tomt, eller til den slås av manuelt.

Hvis robotstøvsugeren oppdager et spesielt skittent område under rengjøringen, bytter den til spiralmodus for å sikre grundig fjerning av skitt. Du kan også velge hver modus individuelt ved å trykke på den aktuelle knappen på fjernkontrollen (kun FC8710).

Hvordan klarer SmartPro Compact å unngå høydeforskjeller?

Robotstøvsugeren har tre fallsensorer på undersiden. Den bruker disse fallsensorene for å registrere og unngå høydeforskjeller som trapper. Det er normalt at roboten beveger seg litt utenfor kanten ved høydeforskjeller, da den fremre fallsensoren er plassert bak støtfangeren. Forsiktig: I noen tilfeller kan det hende at fallsensorene ikke registrerer trapper eller andre høydeforskjeller i tide. Derfor bør du følge med på robotstøvsugeren de første gangene du bruker den, og når du bruker den nær trapper eller andre høydeforskjeller.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: FC8776/01 .

Var det ikke dette du så etter?

Svarte vi på spørsmålet ditt?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss.