1
Kontoret

Skjermer med høy ytelse

Skjermer med høy ytelse

Toppvalg i  kontorskjermer fra Philips

Philips'

bærekraftige skjermer


Sammenlign og beregn hva du kan spare
Brilliance 32:9 SuperWide kurvet LCD-skjerm

Brilliance 32:9 SuperWide kurvet LCD-skjerm

P-serien, 49 (48,8" / 124 cm diag.), Dual Quad HD (5120 x 1440)

  • B
499P9H/00

Velg størrelsen som  passer best

monitor size
23" - 27" 
monitor size
17'' - 22" 

SoftBlue-teknologi

SoftBlue Technology
SoftBlue LED tar i bruk smart teknologi for å redusere skadelig blått lys med kort bølgelengde uten at det påvirker skjermfargen eller -bildet. SoftBlue LED-teknologi er sertifisert av den internasjonale testorganisasjonen TÜV Rheinland for å redusere skadelig blått lys. 

Bærekraft

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) er et system basert på IEEE 1680 – 2006-standarden for ytelse og miljøkvalitet, og har til hensikt å evaluere hvorvidt elektroniske produkter er miljøvennlige eller ikke. For øyeblikket dekker EPEAT stasjonære PC-er, bærbare PC-er og dataskjermer.

 

Vår påvirkning på miljøet blir mer og mer vesentlig, og både forbrukere og produsenter trenger fastsatte miljøstandarder som setter grensene for et miljøvennlig produkt. EPEAT dekker behovene til begge parter. Med dette standardkriteriet kan forbrukere sammenligne produkter, mens produsenter vet hva som må til for å utforme miljøvennlige produkter. Produkter med EPEAT-logo regnes som miljøvennlige og minsker påvirkningen vi har på miljøet.

 

Som del av EPEAT Gold-standarden tilbyr vi gratis resirkulering av pappen og all annen emballasje som følger med dataskjermer fra Philips. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du resirkulerer emballasjen, kan du kontakte ditt lokale servicesenter.

Gjenvinning


Vi ønsker å forbedre folks livskvalitet gjennom meningsfylt nyskapning, og dette prøver vi å oppnå gjennom bærekraftig bruk av jordens begrensede ressurser. Dette betyr at vi hele tiden må forbedre miljøytelsen til produktene våre. Brukte Philips-skjermer og all emballasje resirkuleres i henhold til miljøforskrifter. Og dette får vi til ved å samarbeide med flere miljøorganisasjoner.