1
Innergizer

Høyhastighetsmikseren Innergizer

Den nye generasjonen av miksere

Spill videoen
Philips Innergizer HR3868/01

Høyhastighetsmikseren
Innergizer

Frigjør 97 % av næringsstoffene i frukt- og grønnsakceller**
check-symbol

Motorhastighet opptil 45 000 omdreininger/min.

check-symbol

Praktisk talt uslitelig beholder i tritan

check-symbol

Lyddempende kuppel reduserer støy

Veiledende utsalgspris: kr 6 999,00
 

Kraftig høyhastighetsmiksing

 

Philips Innergizer har en motorhastighet på opptil 45 000 omdreininger/min og en effekt på 2000 W. Takket være ProBlend Extreme-teknologien er det mulig å pulverisere harde ingredienser som rotfrukter, nøtter og frø. Det er hemmeligheten bak frigjøringen av 97 % av næringsstoffene i frukt- og grønnsaksceller* slik at de lettere absorberes av kroppen.

 

* Test som ble utført av et uavhengig laboratorium i mai 2016, med pærer, jordbær, rødbeter og tomater

 

Nesten uknuselig kanne i tritan

 

Innergizer-mikserbeholderen er laget av BPA-fritt tritan, som gjør den både lett og slitesterk. Den ikke bare tåler vask i oppvaskmaskin, den er også praktisk talt uknuselig – og har en utrolig lang holdbarhet. Den rommer 2 liter, slik at det er mulig å lage smoothies til hele familien.

 

Lyddempende kuppel

 

Den høye hastigheten gjør at mikseren er litt høylytt, derfor har vi utviklet en kuppel som demper lyden. På den måten kan du mikse dine favorittsmoothies når som helst, til og med tidlig om morgenen når alle andre sover.

Philips' fornøydgaranti

Philips' fornøydgaranti

Vårt mål er at du skal være fornøyd, men vi innser naturligvis at vi ikke alltid kan lykkes med det. Hvis du ikke er fornøyd, kan du levere tilbake høyhastighetsmikseren du har kjøpt og få pengene tilbake.

Stilrent design med digital UI-skjerm

Med et omdreiningstall på opptil 45.000 omdreininger per minutt, mestrer høyhastighetsmikseren Innergizer selv utrolig harde ingredienser. Lag kremede smoothies, glatte supper, mandelmelk eller fersk sorbet som en proff.

Goda och nyttiga smoothies
Hitta recept och inspiration

Slik lager du en perfekt smoothie

 

Den beste måten å begynne dagen på er med en næringsrik smoothie laget av ferske ingredienser. Smoothies laget i mikser kan gi deg og kroppen din det anbefalte daglige næringsinntaket, inkludert fiber, slik at du holder deg mett lenger.

 

Kremet smoothie raskt og enkelt

Hemmeligheten bak en kremet smoothie er mengden av væske. Tilsett en tredel: vann, kokosvann eller mandelvann, ris- eller soyamelk. Ved å legge til grønnsaker øker du fiberinnholdet i smoothien.

 

Prøv å tilsette grønne blader som spinat, grønnkål, mangold eller romanosalat. For å få den naturlig søt, kan du tilsette litt frukt, for eksempel eple. For økt metthetsfølelse, tilsett banan eller avokado. Hvis du vil, kan du også blande i litt linfrø, kanel, ingefær eller spirulina.

Hur gör jag en smoothie?
Philips dryck-app - Recept

Finn inspirerende smoothieoppskrifter med Philips-appen "Healthy Drinks"


Last ned Philips-appen "Healthy Drinks" for å få sunne oppskrifter, inspirasjon og utfordringer til hvordan du kan forbedre helsen og velværet, for eksempel "Styrk immunforsvaret", "Sov godt" eller "Frokost på farten".

 

I tillegg får du informasjon om råvarer som er bra for akkurat ditt behov – for eksempel ”Hair revitalizer” eller ”Detox”. Den gjør det også enkelt å legge til planlagte oppskrifter på en innkjøpsliste slik at det blir lett å holde rede på hva du trenger å kjøpe. Appen er et fint verktøy for å skape sunnere rutiner i hverdagen! Og dessuten er den gratis!

Oppdag våre høyhastighetsmiksere

*Test som ble utført av et uavhengig laboratorium i mai 2016, med pærer, jordbær, rødbeter og tomater