0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Lesetid: 3 Min

    Hvordan lage hjemmelaget hvitløkssmør og urtesmør

     

    Å lære å lage ditt eget hvitløkssmør eller urtesmør er en fin måte å tilføre kostholdet ditt litt ekstra smak på. Urte- og hvitløkssmør er super allsidig og kan brukes i en rekke retter, enten du bruker det til å steke, bake eller grille. Når det gjelder å lage urtesmør eller hvitløkssmør, er det mye enklere enn du tror! Les videre for å finne ut hvordan du kan lage hvitløkssmør og urtesmør raskt og enkelt med vår guide.

    Hvordan lage hvitløkssmør og urtesmør: ingrediensene

    Hvordan lage hvitløkssmør og urtesmør: ingrediensene


    Denne oppskriften på hjemmelaget urtesmør og hvitløkssmør er superenkel, med bare noen få ingredienser og fem enkle trinn.


    Du trenger:

     

    • 250g mykt smør
    • 2 hvitløksfedd
    • Salt og pepper etter smak
    • 6-8 ss blandede urter
    • Plastfolie


    For å gjøre din hjemmelagde hvitløkssmør-oppskrift vegan-vennlig, bytt ut det myknede smøret med et melkefritt alternativ, for eksempel smør laget av kokosnøtt, diverse planteoljer, olivenolje eller annet melkefritt smør eller margarin. Den samme substitusjonslisten gjelder enten du lager urtesmør eller smør med en kombinasjon av hvitløk og urter.

    Slik gjør du det:

     

    1. Visp det myke smøret. Bruk en elektrisk mikser til å myke opp smøret til det får en luftig konsistens.
    2. Press hvitløken. Hakk hvitløken opp så godt du kan, før du bruker en hvitløkspresse eller siden av kniven din.
    3. Bland alle ingrediensene dine sammen. Bland ingrediensene til en jevn, kremaktig konsistens. For å gjøre denne oppskriften på hvitløk og urtesmør til en oppskrift på hvitløkssmør, utelat urtene. For å gjøre det til en urtesmør-oppskrift, utelat hvitløken. For en rask og enkel metode å blande alle ingrediensene til et jevnt og mykt smør på, bruk en stavmikser.
    4. Bruk plastfolie til å rulle og forme smøret til en lang rull. Alternativt, putt smøret i en liten skål.
    5. Avkjøl smøret ditt. Du kan oppbevare urte og hvitløkssmøret ditt i kjøleskapet i opptil to uker (hvis det varer så lenge!).

    Det du trenger

    Hjemmelaget hvitløkssmør og urtesmør - bruksområder


    Nå som du vet hvordan du lager luftig hvitløkssmør eller urtesmør, lurer du sannsynligvis på hva du kan bruke det til. Her er noen av våre favorittideer:

     

    • Bruk det som den perfekte topperen til nybakte rundstykker
    • Smelt smøret på en varm biff og server sammen med poteter kokt til perfeksjon.
    • Lag potetskiver stekt i hvitløkssmør
    • Bland smøret inn i grønnsakene dine, for eksempel gulrøtter eller courgette, for å lage en fantastisk siderett.
    • Bruk ditt hjemmelagde hvitløkssmør til saftige lammekoteletter
    • Lag en lekker kjøttmarinade eller saus ved hjelp av hjemmelaget urtesmør eller hvitløkssmør.
    • Damp fisk og bruk hjemmelaget urtesmør eller hvitløkssmør til å smaksette den.
    • Bland smøret med pasta eller ris for en rask og enkel rett.


    Nå som du vet hvordan du kan lage urtesmør og hvitløkssmør raskt og uanstrengt, kan du overraske både familie og gjester - og glede smaksløkene deres!

    Abonner på nyhetsbrevet vårt

    100 kr i rabatt på ditt første kjøp i Philips' nettbutikk*.

    Eksklusive medlemstilbud og tidlig tilgang til salg.

    Nyheter om produktlanseringer og tips for en sunn livsstil.

    *

    Jeg ønsker å motta reklamebasert kommunikasjon basert på mine preferanser og atferd, om Philips' produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer. Jeg kan enkelt melde meg ut til enhver tid !

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.