Økt interesse for rene råvarer fremfor halvfabrikata

mai 8, 2015

Koblingen mellom mat og helse har alltid vært der, men er mer aktuell nå enn noensinne. Vi vil vite hva vi får i oss, lage vår egen mat fra bunnen av og selv ha kontroll over hvilke råvarer og tilsetningsstoffer som brukes under tilberedningen. Vi vil spise ren mat uten halvfabrikat eller unødvendige tilsetningsstoffer!


Philips har nylig gjennomført en undersøkelse om nordmenns matvaner som inkluderte 1000 personer mellom 18–84 år. I undersøkelsen[1] fremgikk det at rene råvarer og lokalt produserte produkter blir prioritert når man handler mat – en tredjedel av de spurte sier de har blitt en mer bevisst matkonsument, og 47 % prioriterer rene næringsmiddelprodukter fremfor halv- eller helfabrikat.

 

Bildet av matlaging hjemme med rene råvarer kan iblant føles overveldende med tanke på hverdagens fullspekkede timeplan, med henting av barn i barnehage, eller sene kvelder på jobben. Det er lett å havne i en ond sirkel med dårlige matvaner og uinspirert matlaging. Det romantiske bildet med langtidskoking og marinering over flere døgn, kan føles overveldende. Selv om vi vil lage mat hjemme med rene råvarer fra bunnen av, har vi ganske enkelt ikke tid til å bruke flere timer på matlaging.

 

For å imøtekomme behovet hos forbrukerne lanserer Philips nå en PastaMaker som lar deg lage din egen ferske pasta på 15 minutter. Pasta er en genuin italiensk rett, og i det italienske kjøkkenet står de ferske kvalitetsråvarene i fokus. Du kan selv velge nøyaktig hva du vil at pastaen din skal inneholde: fullkorn, glutenfritt mel eller durumhvete. På den måten har du full kontroll over ingrediensene. Dessuten kan du smaksette pastaen med urter, gulrotolje eller spinat – det du synes er best!

 

Philips PastaMaker gjør det enkelt å lage pasta av de råvarene du selv har valgt ut. Ingrediensene helles ned i maskinen som blander og elter. Du kan velge å lage spagetti, penne, fettuccine, lasagne, nudler eller dumplings. På 15 minutter har du fersk pasta tilberedt fra bunnen.

 
  1. Det er en økt interesse for å lage maten selv med ferske råvarer og ingredienser som man selv har kontroll over. Vi vil gjøre det enklere for forbrukerne å lage inspirerende, fersk mat som ikke tar evigheter å tilberede! Jeg er svært stolt over å kunne tilby Philips Pastamaker! Den gir virkelig hjemmekokken mulighet til å lage fersk pasta fra bunnen av uten å tilbringe mange timer på kjøkkenet, sier Louise Widmark, nordisk markedsansvarlig for husholdningsmaskiner hos Philips.

 

Korte fakta om Philips Pastamaker:

  • Kraftfull og effektiv, 200 W
  • To ulike programmer, 300 g/600 g, for liten eller stor familie
  • Lett å bruke og rengjøre
  • Veiledende pris i butikk 2 399,-

 

Philips Pastamaker er tilgjengelig i butikk fra og med mai 2015! 

[1] Undersøkelsen av Philips Kitchen Appliances inkluderte 1000 respondenter mellom 18–84 år.

For mer informasjon, kontakt:

Louise Widmark
Nordisk markedsansvarlig for husholdningsmaskiner, Philips.
Tlf.: +46 70 83 22 252

E-mail: louise.widmark@philips.com

.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velværeprodukter. Vi ønsker å gi kundene våre en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger på områdene Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 21,4 milliarder euro i 2014 og har om lag 108 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientovervåking og hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie. Du kan lese siste nytt fra Philips på www.philips.no/nyheter 

.