Barberhøvelen er død! Lenge leve Philips Lumea Essential!

november 29, 2013

Den mest effektive lysbaserte hårfjerneren for hjemmebruk

 

 

Oslo, Norge – Nå kan flere kvinner oppleve følelsen av en myk og hårfri hud. Med Lumea Essential lanserer Philips en rimeligere modell i Lumea-serien – SC1991/00Lumea er produkter som fjerner hår ved hjelp av Intense Pulsed Light (IPL), en type lys som gjør at hårsekkene sovner og dermed forhindrer hårvekst.

 

"Mange kvinner har lenge etterlyst en rimelig, smidig og ikke minst varig løsning for hårfjerning i hjemmet," sier Carina Franzén, markedsansvarlig for Beauty & Skin Care for Philips i Norden.    

 

"Vi har derfor hatt et nært samarbeid med dermatologer og hudforskere for å utvikle teknologi for sikker, enkel og rimelig IPL-behandling hjemme. Philips Lumea Essential er et spennende nytt produkt i Lumea-serien og den rimeligste IPL-behandlingen på markedet."

 

Stilfull og smidig

Philips Lumea Essential har et stilfullt og ergonomisk design, og er den første modellen med strømledning i Lumea-serien. Lysvinduet er ekstra stort, noe som gir en raskere behandling.

 

Philips Lumea Essential’s funksjoner

  • Philips Lumea-produkter er den dokumentert mest effektive IPL-behandlingen til bruk i hjemmet, og gir myk og hårfri hud i flere uker – av og til måneder.
  • Produktet kommer med et ekstra stort lysvindu på 4 cm2 for raskere behandling.
  • Fem innstillinger justerer lysenergien, slik at behandlingen tilpasses ulike hudtyper.
  • Alle Lumea-produkter kommer med et integrert UV-filter i lysvinduet som beskytter og gir skånsomme behandlinger.
  • En lampe indikerer når lysvinduet blir brukt korrekt på huden og når produktet er klart til bruk.
  • Lumea Essential kommer med en fornøydgaranti på 100 dager.

 

Philips Lumea Essential er tilgjengelig fra og med nå i utvalgte butikker. Veiledende pris er kr. 2999.-. For mer informasjon, se Philips sin produktside.

For mer informasjon, kontakt:

Max Hellström

Presseansvarlig Philips Consumer Lifestyle
E-post: max.hellstrom@philips.com
Tel: +46 708 32 21 05

.

Om Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velværeprodukter. Vi ønsker å gi kundene våre en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger på områdene Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 24,8 milliarder euro i 2012 og har om lag 114 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientovervåking og hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie. Du kan lese siste nytt fra Philips på www.philips.com/newscenter.

.