Slumrerens verste mareritt er her - Philips' nye Wake-up Light.

oktober 28, 2013

 

- Vi vet at det kan være tungt å komme seg opp av sengen, og resultatet blir at mange av oss slumrer, noe som bidrar til å gjøre søvnkvaliteten dårligere, sier Carina Franzén, markedsjef for Wake-up Light. Vi vet også at det fungerer bedre å våkne opp til lys enn til lyd. Derfor lanserer vi et nytt produkt i vårt sortiment av Wake-up Lights.

 

Elegant og kompakt design
Philips henter inspirasjon til Wake-up Light fra naturens egen soloppgang. I løpet av 30 minutter simulerer Wake-up Light en soloppgang der lyset fra lampen gradvis øker.

Avhengig av hvor tungt man sover eller hvor var man er for lys, kan man selv stille inn ønsket maksimal lysstyrke.

 

- Wake-up Light er en av våre best likte produkter gjennom tidene, der hele 9 av 10 brukere opplever at produktet gjør det lettere å stå opp om morgenen, sier Carina Franzén. Forklaringen er rett og slett at det er en fantastisk måte å våkne opp på. Wake-up Light gjør det enklere å våkne, og er derfor definitivt slumrerens verste mareritt.

 

Om Philips Wake-up Light

  • Philips lanserer to nye modeller: HF3500/01 og HF3505/01 De nye modellene er mindre og enklere i sin utforming enn de øvrige lampene i sortimentet, hvilket gjør at de kan lanseres til en konkurransedyktig pris, HF3500/01 har veiledende pris på 699 NOK og HF3505/01 på 899 NOK. 
 

•Lyset øker gradvis i løpet av 30 minutter. Vil man for eksempel stå opp kl. 07.00, begynner Wake-up Light å lyse svakt 06.30, og kl. 07.00 er rommet til slutt opplyst til den lysstyrken man har valgt som maks.

•For å garantere at man kommer seg opp av sengen, kan man velge at fuglesangfunksjonen blir slått på etter 30 minutter.
• I Wake-up Light sitter LED-lamper, som holder lengre og forbruker mindre energi.
• Philips Wake-up Light er den eneste dagslyssimulatoren med klinisk bevist effekt.

 

    

Philips’ nye Wake-up Light finnes tilgjengelig i utvalgte butikker fra og med nå. For mer informasjon besøk Philips.no.

For mer informasjon, kontakt:

Max Hellström
Presseansvarlig Philips Consumer Lifestyle
Tel: +46 708 32 21 05
E-post: max.hellstrom@philips.com

.

Om Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velværeprodukter. Vi ønsker å gi kundene våre en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger på områdene Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 24,8 milliarder euro i 2012 og har om lag 114 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientovervåking og hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie. Du kan lese siste nytt fra Philips på www.philips.com/newscenter.

.