Philips Fidelio Soundbar med avtakbare høyttalere vinner EISA-pris for beste hjemmekino-innovasjon

august 19, 2013

Philips meddeler i dag at deres første soundbar med avtakbare høyttalere, Philips Fidelio Soundbar HTL9100, har vunnet European Imaging and Sound Association (EISA) sin pris for beste hjemmekino-innovasjon 2013-2014. HTL9100 kommer med avtakbare trådløse høyttalere som kan forvandle soundbaren til en virtuell 5.1-surroundlyd når man ønsker.

 

De trådløse avtakbare høyttalerne avgir surroundlyd bakfra for en ekte surroundopplevelse, og er en smart løsning for brukere som ønsker muligheten for ekte 5.1 surroundlyd med elegant design uten masse ledninger. Den medfølgende trådløse subwooferen tar i tillegg minimalt med plass.  

 

EISA-juryens kommentar til prisen var: "Philips HTL9100 er ingen vanlig soundbar. Ved behov kan de avtakbare batteridrevne sidehøyttalerne plasseres hvor som helst i rommet, der de trådløst vil motta rear-channel surroundlyd. Dette betyr at høyttalerne kan tilby ekte "Surround on Demand" ved hjelp av innebygde dekodere fra Dolby og DTC 5.1. Til og med subwooferen er trådløs, og den har også andre tilkoblingsmuligheter, som Bluetooth for å streame musikk, to HDMI-kontakter og en ARC-kompatibel utgang. Philips Smart Equalization sensor vil også justere lyden på HTL9100 avhengig av om den er montert på veggen eller plassert på et flatt underlag. En energiladet, detaljert lyd fullbyrder sammen med en slank og diskret design dette fremtidsrettede og innovative produktet. Koble den til TV’en din og nyt."

 

Høyttalerne drives med Philips' patenterte trådløse lydteknologi som gir brukeren muligheten til å plassere høyttalerne hvor man måtte ønske, uten å trenge å tenke på ledninger. Med denne teknologien kan overføringen skje ukomprimert. Frekvensen som surroundhøyttalerne bruker er en annen enn fra Bluetooth og Wi-Fi, noe som fører til mindre forstyrrelser. Fullt oppladet kan de avtakbare høyttalerne spille i opptil 10 timer, før de lades opp igjen ved å kobles til hovedenheten.

 

Philips Fidelio Soundbar kommer også med en ny HDMI-port som gir mulighet for å koble til en spillkonsoll eller mediasystem. Man kan også spille musikk ved å koble den til en Bluetooth-enhet, slik at de eneste kablene som behøves er til strøm og til TV’en. HTL9100 har et svart design som etterligner en flyvinge og en meget pent utført finish.

 

Fidelio Soundbar HTL9100 har en veiledende pris på 6499 NOK.

HTL 9100 Speakers

HTL 9100 Speakers

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Daniel Linden, markedssjef Lifestyle Entertainment
+46 709 60 24 16
daniel.linden@philips.com

.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velværeprodukter. Vi ønsker å gi kundene våre en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger på områdene Healthcare, Consumer Lifestyle and Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 24,8 milliarder euro i 2012 og har om lag 115 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientovervåking og hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie. Du kan lese siste nytt fra Philips på www.philips.com/newscenter.

.