Philips har vunnet fire EISA-priser for sin innovasjon innen TV og hjemmeunderholdning!

august 16, 2011

Oslo, Norge – Philips er stolte av å motta fire prestigetunge produktpriser fra European Imaging and Sound Association (EISA):


  • Årets Europeiske 3D TV 2011-12: Dommerpanelet for levende bilder valgte
    Philips 9000 series Smart LED TV (46PFL9706)

  • Årets Europeiske Grønn-TV 2011-12: Dommerpanelet for levende bilder valgte Philips Econova ECO Smart LED TV (46PFL6806)

  • Årets Europeiske Kompaktsystem 2011-12: Dommerpanelet for lyd/ hjemmeunderholding valgte Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System MCi8080 + NP3700

  • Årets Europeiske HT kompaktsystem 2011-12: Dommerpanelet for lyd/ hjemmeunderholding valgte Philips SoundHub HTS9221

 

Philips har vunnet 25 EISA-priser de siste 23 årene og kan med det vise til sitt løfte om enkel funksjonalitet, gjennom betydelige produktinnovasjoner år etter år.


 

Årets 3D TV, 2011-12

Den slående 3D Max 46” 9000 series Smart LED TV mottok EISA’s prestigetunge pris: Årets Europeiske 3D TV 2011-12.
Takket være full HD-oppløsning og 180 graders visning, gir den nyutviklede 3D Max et sjeldent klart bilde. 3D Max konverterer 2D bilder over i 3D og kontrollerer grad av dybde du ønsker tilført til bildet. I tillegg vil filteret med navnet ”Moth Eye” gi deg en perfekt anti-reflekterende overflate, som gir bildene liv ved å dybdejustere svartfargen i de mørke fargetonene, og samtidig justere opp de lyse fargeelementene.

I den offisielle uttalelsen fra Eisas dommerpanel, gir de følgende begrunnelse: ”Philips tar et gigantisk steg fremover med den elegante 46PFL9706, som er av de beste 3D-modellene på markedet akkurat nå. Sammenblanding av høyre og venstre øyeinformasjon, med dobbelkonturer som resultat, er en irriterende egenskap med aktiv 3D, men er her redusert til et nivå som gjør det vanskelig å oppdage. Man kan også justere dybden på det innkommende 3D-signalet. Bildekvaliteten er forbedret til det høyeste nivået, uten å miste sin naturlighet. Det går til og med å an å gjøre en ISF-kalibrering. Forstyrende reflekser fra skjermens glass er her dramatisk redusert, ved å legge på et effektivt “moth eye” antirefleksfilter, og sortnivået er virkelig sort uten å miste detaljer i bildet. Som alltid er bevegelseskompensasjonen av høyeste klasse samtidig som prisen er attraktiv for en modell i toppklassen.”


Årets Europeiske Grønn-TV 2011-12

Den innovative og rimelige Philips Econova ECO Smart LED TV 46PFL6806 ble annerkjent av EISA som Årets Europeiske Grønn-TV 2011-2012. Den er energieffektiv og kommer i resirkulerbar aluminium som erstatter plastikkdelene. Du kan programmere TVen til å automatisk skru seg av etter 4 timer, og ved å benytte null-energi knappen bruker Philips Econova absolutt ingen strøm, i motsetning til vanlige TVer. Denne funksjonen er i likhet med andre funksjoner i Philips Econova ECO Smart LED TV serien, tilgjengelig på tvers av Philips sitt TV-utvalg.

I den offisielle uttalelsen fra EISAs dommerpanel, kan man lese: ”På sin jakt etter energieffektivitet har Philips 46PFL6806 klart å presse forbruket ned i 56 watt i standard modus, og setter dermed konkurrentene i skyggen. Kjemiske analyser, utført av SIMS Mirec Recycling Solutions, verdens største selskap innen elektrisk og elektronikk gjenbruk og gjenvinning, har bevist at Philips 46PFL6806 er en mindre byrde på miljøet enn andre flatskjermer. Den helhetlige tilnærmingen til ecodesign fra fjorårets vinner er selvsagt ikke nådd, men den mer prisgunstige Philips 46PFL6806 går klart forbi når det gjelder å implementere noen radikale steg fra siste år inn i et mer generelt design.”


Årets Europeiske Kompaktsystem 2011-12

Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System tilbyr krystallklar lyd fra de nylanserte ClariSound høytalerne som ble tildelt prisen Årets Europeiske kompaktsystem 2011-12. 
For å reprodusere høyfrekvenslyd med perfeksjon, er ClariSound utstyrt med en soft-dome diskant, plassert på toppen av høytalerne. Dette hjelper til med å berike fylden og bredden av den originale lyden, og fyller rommet med ren, detaljert lyd. Philips Multiroom Hi-Fi systems tilgjengelighet og funksjonalitet, åpner mulighetene for enkel tilgang til dine favorittlåter, uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Dette betyr tilgang til musikk uten store anstrengelser og uten å la det gå på akkord med lydkvaliteten. 

Paret med det seneste utvalget av Philips network musikkspillere (NP3300 / 3500 / 3700 / 3900), tilbyr Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System fantastiske musikk opplevelser på tvers av rommene og streamer trådløs musikk til forskjellige rom fra sin 160 GB hard-drive, din PC/MAC eller musikktjenester som Spotify. Takket være Philips-applikasjonen MyRemote kan du styre musikken med din fra Smart-telefonen, tilgjengelig for Apple og Android.

I den offisielle uttalelsen fra EISAs dommerpanel, gir de følgende begrunnelse:
”Philips har utviklet sin nåværende Streamium-serie med MCi8080 og NP3700 som har fått trykkfølsom skjerm, i tillegg til et par imponerende høyttalere, for å skape en komplett multiromsystem. En DVD-spiller er inkludert i hoved-enheten som også kan levere lyd fra et utall av kilder, inklusive internett/FM-radio og DLNA-strømming av musikk via hjemmenettverket. Inkludert i pakken finnes det en 160GB eksternharddisk for lagring av musikk og fotografier.
Hjertet i systemet er en 2x50W klasse-D-forsterker som gir en ekstraordinær oppløst og detaljert lyd fra høyttalernes glassfiberbaserte bass/mellomtone og toppmontert diskantenhet. Og så til selve glasuren på kaken – du kan kontrollere systemet via gratis programmer for Android og iPhone.”


Årets Europeiske HT Kompaktsystem, 2011-12


Philips SoundHub HTS9221, et 2.1 hjemmekino system med titanium diskanthøyttalere for uforvrengt, krystallklar lyd. Crystal Clear Sound, så vel som integrert 3D Blue-Ray disc playback, ble tildelt prisen Årets Europeiske HT Kompaktsystem, 2011-12. Den elegante og kompakte SoundHub er utviklet for å møte behovene fra en voksende gruppe forbrukere som er på utkikk etter en kinografisk filmopplevelse i hjemmet, i tillegg til et strømlinjeformet system for å kunne høre klokkeklar musikk på samme tid. Philips SoundHub 9000 serien tilbyr den perfekte løsningen for akkurat denne forbrukergruppen. Det prisvinnende kompaktsystemet er også tilgjengelig i hvit (HTS9241).

 

Titaniumskvalitetene som har vist seg perfekt for romindustrien, utgjør også det perfekte materiale for en nyskapende og innovativ diskant- samt for å produsere detaljert lyd. Titaniums solide og optimale balanse mellom styrke og vekt, gjør materialet ubøyelig. Den er utviklet for å bekjempe forvrengte toner i reproduksjonsprosessen, og for sikker leveranse av krystallklar lyd. Systemet inneholder også de siste funksjonene innen tilkoblingsteknologier:


 

Smart TV, som omvender alle Tv-er til en samlet medieportal, som kan koble deg opp til  internett med fri tilgang til musikk og bilder fra din harddisk, Smart- telefon eller PC.

I den offisielle uttalelsen fra EISAs dommerpanel, gir de følgende begrunnelse for valget av årets vinner: “Det er svært sjelden man finner oppsiktsvekkende design, intelligente løsninger for å tilfredsstille kundenes behov og høykvalitets gjengivelse så flinkt pakket inn som i tilfellet med Philips SoundHub HTS9221. Dette alt-i-et-systemet kombinerer en 3D Blu-ray-spiller, DLNA nettverkstilkobling, webradio, en skjult iPod-dock, USB-inngang og en SD kortleser. For å hente det beste ut av denne kraftpakken av utstyr, leveres den med et par elegante stativ eller bokhyllehøyttalere med en invertert diskant med membran av titan, og en kraftfull 230W aktiv subwoofer. For å gjøre det hele komplett leverer også Philips en gratis iPad/iPhone-app for full kontroll av hele systemet. Dette er et moderne produkt med virkelig slående design.” 


Redaksjonelle notater
EISA-prisen er en årlig kåring av et dommerpanel som representerer mer enn femti fremtredende nisjemagasiner innenfor foto, video, lyd, hjemmekino og mobilelektronikk, fra opp til tyve europeiske land. Alle panelene jobber separat, men under kontrakt med European Imaging and Sound Association (EISA). EISA-prisen blir formelt overlevert under IFA-messen i Berlin, Tyskland, i starten av september.

 

Besøk www.philips.com/cinema eller www.philips.com/tv for mer informasjon om Philips TV og www.philips.com/sound eller Philips Sound på Facebook for mer informasjon om Philips audio- og video produkter.

For mer informasjon om Philips på IFA, besøk www.ifa.philips.com

For videre informasjon, vennligst kontakt:

Max Hellström 
PR-manager, Philips
max.hellstrom@philips.com
+46 708 32 21 05


Nora Aspengren
 
Geelmuyden.Kiese
nas@geelmuyden-kiese.no
+47 90 63 60 63

.

Om Royal Philips Electronics

Nederlandske Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) er et vidtspennende konsern innen helse- og livsstilsprodukter, med fokus på å forbedre menneskers liv gjennom innovasjoner.
Som en ledende aktør innen helse, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i brukervennlige løsninger med mennesket i sentrum, basert på grunnleggende kunnskap om forbrukeren og i samsvar med varemerkeløftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland og Philips har 120 000 ansatte i mer enn 100 land verden over. Med en omsetning på EUR 22,3 mrd.
I 2010, er selskapet markedsledende innen medisinsk diagnostikk, akutt behandling og pasientovervåkning, energieffektive- og nye lysløsninger samt forbrukerelektronikk og livsstilsprodukter for personlig pleie. I tillegg har Philips en sterk posisjon innen barbering og annen velvære for menn, bærbar underholdning og tannpleie. Nyheter fra Philips finner du på www.philips.no/nyheter.

.