Finstuss kronen og ta skrittet mot sommeren!


Kortklipt på hodet eller finstusset plen – Philips gir deg grooming-tips fra topp til tå

juni 29, 2011

Barbering og trimming av håret har nå blitt en selvfølgelighet blant menn. Noen foretrekker en naturlig look, mens andre trimmer både brystet og sydlige områder. Når badebuksen erstatter resten av klærne er det en fordel at kroppen ser velstelt ut. Med riktig verktøy er det lett å holde kroppshåret under kontroll. Philips har alt som skal til for et perfekt resultat, uansett hårlengde eller hvor på kroppen du måtte ønske en stuss. Nedenfor finner du informasjon om tre ulike produkter som sammen skaper den perfekte looken til stranden i sommer.

 

Et glattbarbert hode - Headgroom (QC5550)
Uansett om du skal barbere eller trimme kronen, så gir Philips sin nye headgrommer et resultat som imponerer. Barberingshodet kan roteres hele 180°, noe som gjør det enkelt å følge hodets konturer. Headgroomeren er vaskbar og enkel å rengjøre, og de selvslipende bladene gjør maskinen vedlikeholdsfri.  Når hodet er klart er det tid for å slipe på ansiktsdetaljene.

 

For produktbrosjyre klikk her. For høyoppløslige bilder klikk her.

 

 

 

For alle frisyrer - Multi Groom (QG3270)
Multigroomverktøyet tar av seg alle former for ansiktshår og gir deg et perfekt resultat. Ved å bytte ut munnstykket kan du skape den frisyren og det uttrykket  du selv ønsker. Du kan justere trimmingsdetaljene for skjegg og hår på hodet, benytte minibarberingsapparatet og forme kantene for et bedre resultat, samt bruke presisjonstrimmeren for de rette linjene og små detaljene. Avslutt med å trimme nese, ører og øyebryn. Nå er du nesten klar for stranden!

 

For produktbrosjyre, klikk her. For høyoppløslige bilder, klikk her.

 

 

 

Slipp solen til - Bodygroom (TT2040)
Å trimme de nedre områdene på kroppen kan være befriende. Philips Bodygroom Pro har et fleksibelt barberingshode som følger kroppens konturer på en naturlig måte. Trimmeren har fem forskjellige lengdeinnstillinger som gjør at du får et presist resultat, og akkurat den hårlengden du ønsker. 

 

For produktbrosjyre klikk her. For høyoppløslige bilder klikk her.

 

Du kan lese Philips Grooming guide i sin helhet her.

 

Veiledende priser:

Headgroom: 799 NOK
Multi Groom: 699 NOK
Bodygroom: 899 NOK

 

 


Grooming Guide: Slik blir du klar for stranden

 

Hodet

 • En maskinklippet look er både lett, allsidig og praktisk når du skal på strandturer og bade i sjøen. Før du begynner å klippe deg bør du undersøke hodebunnen for eventuelle ujevnheter, arr eller andre ting. Slik unngår du ubehagelige overraskelser.
 • Med en god hårklipper kommer du til på hele hodet og i nakken. Den konturfølgende kammen gir deg til en feilfri og jevn klipp.
 • Stylister anbefaler en hårlengde mellem 2 og 7 mm over hele hodet. Det kan være en god idé å begynne med en lengre lengde på håret de første gangene, og deretter ha en kortere lengde jo mer sikker du blir på din egen håndtering av maskinen.
 • Trim kinnskjegget til samme lengde som maskinbarberingen og sørg for at de er symmetriske. For å bevare et godt resultat må du jevnlig trimme maskinbarberingen og kinnskjegget.
 • Du kan også velge å barbere deg helt glatt på kronen. Hårklipperen er myk og presis så du unngår at den skjærer i hodebunnen, noe som lett kan skje hvis du bruker et barberblad.
 • Når du er ferdig bør du tilføre fuktighet til hodebunnen. Er det første gang du barberer hodet helt glatt, bør du benytte en fuktighetskrem med en SPF på minst 15.

 

Ansikt

 • Her kan du variere til den store gullmedaljen! Trimming kan være sårt for ansiktet, derfor kan en skjeggstube-look være en god idé for for menn med følsom hud.
 • Med en skjeggtrimmer kan du oppnå en skånsom barbering og akkurat den hårlengden du selv ønsker. En skjeggtrimmer følger automatisk ansiktets konturer og er lett å rengjøre.
 • Skjegget krever like mye tid og oppmerksomhet som håret på hodet. Vask det regelmessig med en ansiktsvask. Det vil holde håret og huden frisk og ren.


Bryst

 • Start med å trimme håret på brystet slik at du får en idè om hvordan det ser ut hvis du vil være helt glattbarbert.
 • Hvis du ønsker et helt glatt look må du huske å barbere skuldre, rygg og armhuler.
 • En bodygroomer med en innebygget trimmer og shaver følger kroppens konturer og gir deg en tett barbering og mindre irritasjon for huden.
 • Å fjerne hår fra brystet har noen praktiske fordeler. Å klippe lengre hår kan redusere vond kroppslukt, og du kan unngå ubehageligheter ved at håret sitter fast i klærne.
 • Huden kan bli tørr etter barbering. Derfor er det er viktig å holde den fin med en god fuktighetskrem.
 • Eventuelt kan du bruke en eksfolieringsskrubb. Den kan forhindre inngrodde hårstrå og røde prikker etter barbering.

 

Sør for ekvator

 • Ta et varmt bad før du starter intimbarberingen. Det varme vannet gjør hårene mykere og intimbarberingen lettere.
 • Start med å trimme hårene. Hvis du barberer litt av gangen kan du se hva du gjør og sjekke om du liker resultatet.
 • En bodygroomer med innebygget trimmer og shaver følger kroppens konturer og gir deg en tett barbering og mindre irritasjon.
 • Hvis du velger å bruke en høvel er det viktig å bruke rikelig med barberskum. La det virke et par minutter før intimbarberingen starter.
 • Gå systematisk og langsomt til verks med intimbarbering. Stryk barbermaskinen lett over hvert område to ganger i retning med hårene. Det fjerner det meste. Du kan eventuelt stryke én gang mot hårene for å fjerne det siste. Vær oppmerksom på at barbering mot hårene kan være årsaken til røde prikker.
 • Det er viktig at du vasker deg etter intimbarberingen. Det minsker risiko for infeksjoner og irritasjon. Bruk vann og en mild såpe, for eksempel intimsåpe.
 • Når du har tørket deg, smøres det barberte området med en desinfiserende krem som er bakteriedrepende. Dermed minskes risikoen for infeksjoner og røde prikker.


For mer informasjon om Philips Consumer Lifestyle, vennligst kontakt Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 21 05 eller e-post max.hellstrom@philips.com

 
For testprodukter, vennligst kontakt Nora Aspengren, Geelmuyden-Kiese, på telefon +47 90 63 60 63 eller e-post nas@geelmuyden-kiese.no

.

Om Royal Philips Electronics

Nederlandske Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) er et vidtspennende konsern innen helse- og livsstilsprodukter, med fokus på å forbedre menneskers liv gjennom innovasjoner. Som en ledende aktør innen helse, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i brukervennlige løsninger med mennesket i sentrum, basert på grunnleggende kunnskap om forbrukeren og i samsvar med varemerkeløftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland og Philips har 117 000 ansatte i mer enn 100 land verden over. Med en omsetning på EUR 22,3 mrd. i 2010, er selskapet markedsledende innen medisinsk diagnostikk, akutt behandling og pasientovervåkning, energieffektive- og nye lysløsninger samt forbrukerelektronikk og livsstilsprodukter for personlig pleie. I tillegg har Philips en sterk posisjon innen barbering og annen velvære for menn, bærbar underholdning og tannpleie. Nyheter fra Philips finner du på www.philips.no/nyheter.