Philips redder morgenen for alle småbarnsforeldre

april 1, 2010

Alle småbarnsforeldre vet hvilken kamp det kan være å få barna til å pusse tennene på en skikkelig måte. Å stå stille i to minutter kan føles ut som en evighet for mange trøtte barn. Nå lanserer Philips Sonicare for kids, som sørger for en effektiv tannpuss, samtidig som barna har det moro!

- Alle vet at det er viktig for barna å lære seg god tannhygiene i tidlig alder. Og vi ønsker at turene til tannlegen skal gå som en drøm. For å få til dette har vi utviklet den første elektriske Sonicare-tannbørsten for barn, slik at tannpussen kan bli både gøy og effektiv, forteller Ylva Bäckström, marketing manager i Philips Consumer Lifestyle.

Philips har tatt utgangspunkt i sine mestselgende elektriske tannbørster for voksne, og kombinert dem med barnevennlige funksjoner. Studier viser at Sonicare for kids fjerner opp til 75 prosent mer plakk fra de vanskeligst tilgjengelige områdene i munnen, sammenliknet med manuelle tannbørster for barn.

 

Smarte funksjoner
Sonicare for kids er tilpasset barn i alderen fire til ti år. Tannbørsten kommer med en egen KidTimer-funksjon, som sørger for at barna gradvis når opp til de to anbefalte minuttene med tannbørsting.

- I starten er Sonicare for kids innstilt på ett minutt med børsting, så barna ikke skal gå lei. Deretter øker børsteprogrammet denne tiden gradvis opp til to minutter, over en periode på 90 dager. I tillegg gir tannbørsten fra seg små musikktoner, hver gang det er på tide å flytte børsten til et annet område i munnen. Dermed unngår man at barna kun pusser på ett og samme sted, forklarer Bäckström.

Den elektriske tannbørsten har to intensitetsnivåer å velge mellom, tilpasset barnets alder. Begge nivåer ligger godt under anbefalt nivå for voksne brukere, for å sikre at barna opplever tannpussingen som behagelig.

Dobbelt grep for sikker børsting

Tannbørsten har et ergonomisk utformet grep som passer godt inn i mindre hender. I tillegg er håndtaket utformet med to holdepunkter, slik at foreldrene kan holde tannbørsten sammen med barnet i starten. Dermed lærer barnet riktig håndtering, samtidig som de opplever å få pusse selv.

Tannbørstehodene komme i to forskjellige størrelser, slik at tannbørsten kan vokse i takt med barnet. Det er også mulig å skifte design på panelet, slik at barna selv kan velge hvordan tannbørsten skal se ut.Klikk her for høyoppløselige bilder og mer informasjon

Philips Sonicare For Kids får du kjøpt i butikkene fra mai, og har en veiledende pris fra 699 kroner

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Max Hellström, PR manager i Philips Consumer Lifestyle
Tel: +46 8 598 521 05 /  +46 708 32 21 05
E-mail: max.hellstrom@philips.com
 
For bilder og testing av produkter, vennligst kontakt:
Nora Aspengren i Geelmuyden.Kiese
Mob: 90 63 60 63
E-mail: nas@geelmuyden-kiese.no


Om Royal Philips Electronics
Nederlandske Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) er et selskap med stor variasjon innen helse- og livsstilsprodukter, med fokus på å forbedre menneskers liv gjennom tidsriktige innovasjoner. Som en ledende aktør innen helse, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i brukervennlige løsninger basert på kundeinnspill og i samsvar med varemerkeløftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland og Philips har 116 000 ansatte i mer enn 60 land verden over. Med en omsetning på EUR 23 mrd i 2009, er selskapet markedsledende innen medisinsk diagnostikk, akutt behandling og pasientovervåkning, energieffektive- og nye lysløsninger samt forbrukerelektronikk og livsstilsprodukter for personlig pleie. I tillegg har Philips en sterk posisjon innen flat-TV, barbering og annen velvære for menn, bærbar underholdning og tannhygiene. Nyheter fra Philips finner du på www.philips.com/newscenter.

 

Trademarks are the property of Koninklijke Philips Electronics N.V. or their respective owners