Riktig beskjed til riktig tid

 

Akkurat slik som du bryr deg om pasientene dine, bryr vi oss om Philips-TV-ene dine

Sirkelen er sluttet nå som Philips' engasjement og erfaring innen helsetjenester har ført til TV-systemene våre. Våre unike innovasjonsløsninger fører til at helseinstitusjoner oppfyller kravene sine.

 

Healthcare-fjernkontroll som kan tørkes ren, følger nå med HeartLine som standard

   

Spesielt utformet for helsetjenestemiljøer

Denne spesielt utformede fjernkontrollen kan rengjøres med alkohol for å sikre optimal hygiene. Den er enkel å bruke, og flerstyringsfunksjonene hindrer interferens med andre systemer i nærheten. Den fungerer med opptil 10 enheter i samme rom og leveres med et sikkert batteri, batterilokk og kablingsalternativ.

Førsteklasses innhold, en forbedret pasientopplevelse

   

Ospedale Versilia tilbyr førsteklasses innhold via MyChoice

Først og fremst investerer Ospedale Versilia i helsen, velværen og komforten til sine pasienter. Ospedale Versilia ønsket å tilby førsteklasses innhold med en pay-per-view-løsning. Den smarte tilgangsmekanismen måtte være enkel å implementere, overvåke og kontrollere. MyChoice var den avgjørende faktoren som førte til at Ospedale Versilia valgte Philips Healthcare TV-er. Det førte til at sykehuset kunne tilby pasientene tilgang til førsteklasses innhold gjennom en sentralisert, brukervennlig portal.

 

Dedikert til Healthcare med HeartLine

   

Oppdag vår nyeste generasjon av Healthcare-TV-er

Vår nyeste generasjon med Healthcare-TV-er har en overlegen bilde- og lydkvalitet. Vi tilbyr unike løsninger, blant annet nettskybaserte programmer, samtidig som vi fokuserer på anvendelighet og eierkostnader. Vi benytter oss av standarder og løsninger av høyeste kvalitet. Og det vil du legge merke til i alt vi gjør.