Tilbake til produktoversikt
Philips 3000 series Slank LED-TV med Full HD 102 cm (40

Pur underholdning

3000 series Slank LED-TV med Full HD 40PFL3018T/12

Slank LED-TV med Full HD

Gled deg over skarpe, klare bilder med Full HD LED-TVen i 3008-serien fra Philips med Digital Crystal Clear. I denne serien kombineres levende bilder, utmerket lyd og en minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem, så får du en minneverdig seeropplevelse.

Høydepunkter

Kontroller hvordan du deler og tar opp på storskjermen

  • Pause TV og USB-opptak – stopp midlertidig og ta opp programmer
  • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

Gir liv til underholdning

  • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser
  • Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten
  • To HDMI-innganger for integrert tilkobling
  • USB for multimedieavspilling
  • Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound
  • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

Wave your flag med Ambilight-TV-appen
Med Ambilight-TV-appen fra Philips kan du velge ditt lands flagg eller nasjonalfarger til å omslutte TV-en din i de fargene som betyr mest for deg.

Funksjoner

Pause TV og USB-opptak – stopp midlertidig og ta opp programmer

Vil du ta en pause og fortsette å se på TV senere? Pausefunksjonen betyr at du aldri trenger å vente gjennom (eller se på!) en reklamepause igjen. Vil du ta opp direktesendt, digital TV og se på det når det passer deg? Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine og planlegge opptak enkelt. Ved ganske enkelt å koble en USB-harddisk til TVen blir sendingen lagret for deg, slik at du kan se på den senere.

Pause TV og USB-opptak
PC-inngang

Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en HDMI-DVI-kabel/-overgang, så er du klar.

100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

100 Hz PMR
Digital Crystal Clear

Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten

Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

To HDMI-innganger for integrert tilkobling

Unngå kabelrot med én kabel som overfører både bilde- og lydsignaler fra enhetene dine til TVen. HDMI bruker ukomprimerte signaler, noe som sikrer høyest mulig kvalitet fra kilde til skjerm.

To HDMI-innganger
USB (bilder, musikk, video)

USB for multimedieavspilling

Koble til USB-minnepinne, digitalt kamera, MP3-spiller eller andre multimedieenheter til USB-porten på siden av TVen, slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den lettanvendelige innholdsleseren på skjermen.

Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

Dette er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

Clear Sound-TV
Full HD LED-TV

Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer leverer gode bilder, men du forventer det beste. Forestill deg ufattelig skarpe detaljer i kombinasjon med høy lysstyrke, fantastisk kontrast, skarphet i bevegelser, realistiske farger og et livaktig bilde – i tillegg til lavt strømforbruk. Du trenger ikke lete lenger. Full HD LED gir enda flere detaljer enn vanlige HDTVer. Og flere detaljer i bildet betyr en enda mer intens seeropplevelse for deg.

Eco passport

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

* USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

* TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.

* Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.

* EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Motta vårt nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse

Abonner
Retningslinjer for konfidensialitet

Register

Eier du dette produktet?

Registrer produktet

40PFL3018T/12