Velkommen. Vi har ventet på deg.

Philips-TV

Oppdag hvordan vi har gitt TVen ny mening med vår design, Smart TV og smart samhandling

Bla og se

Oppdag vår prisbelønte
Prisbelønt Ultra HD-TV

Smart TV

Hvorfor bare se på TV når du også kan oppleve en hel verden av Internett-underholdning, informasjon og sosiale nettverk komfortabelt fra stuen?

Med Philips Smart TV kan du glede deg over å se TV via Internett og et stort utvalg Internett-apper, surfe på nettet, leie filmer, holde kontakt via Facebook og Twitter … og mye mer.

Les mer Lukk Se Smart TVer Spill av video

Videoanbefalinger og søkefelt

Du vil aldri si "det er ingenting på TV i dag" igjen.

Anbefalingsfeltet vårt har tilpassede forslag basert på hva du liker å se, og i søkefeltet er det lett å se etter favorittvideoinnholdet og Smart TV-appene dine. Det er altså alltid noe nytt å glede seg til.

Apper

Velg, organiser og kos deg med appene så lett som bare det. Fra livsstilsapper, som Skype, Twitter, Facebook og YouTube, til apper for video on demand, web-TV, spill, nyheter og værmelding – aldri har det vært enklere å få tilgang til Internett på TVen din.

Skype

Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med dem du er glad i, uansett hvor de er. Med Skype-appen på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler på den store TV-skjermen. Bare sjekk om TVen din har integrert kamera eller om du trenger et ekstra kamera.

Smart Cloud TV

Cloud TV-appen på Smart TV-dashbordet gir deg tilgang til hundrevis av TV-kanaler via Internett-tilkoblingen. Du kan lagre og få tilgang til videoer, bilder, musikk med mer på Internett via nettskyen, og du står fritt til å tilpasse opplevelsen ved å definere egne TV-kanaler.

Det er som å eie sin egen TV-stasjon.

Cloud TV-app

Cloud TV-appen og Wi-Fi-tilkoblingen er alt du trenger for å få tilgang til hundrevis av gratiskanaler og betalingskanaler i nettskyen*. Når du har valgt hvilke kanaler du liker best, kan du tilpasse kontoen ved å opprette ditt eget My Channel-utvalg i appen.

*Tilgjengelige TV-kanaler varierer fra land til land

Cloud Explorer-app

Vis bilder og videoer og hør på musikk ved hjelp av Cloud Explorer-appen på TVen din … eller andre TVer som bruker appen. Åpne ganske enkelt Cloud Explorer-appen på nettsky-TVen, logg på nettsky-kontoen og gled deg over innhold som er lagret i nettskyen. Så enkelt er det.

Smart samhandling

Din TV. Ditt hus. Din opplevelse.

Samhandle med TVen i hele huset.

Del innholdet fra smartenheten din til TVen, fra TV til TV i huset, og til og med fra TVen til smartenheten. Du har alltid full kontroll.

Les mer Lukk Se Smart TVer
iphone, ipod, ipad, tv
 • Utforming

  Velkommen til en ny verden av TV-design.

  Philips TV har sprengt grensene for den tradisjonelle TVen og setter en ny standard for hvordan du ser på TV – og hvordan TVen din ser ut – for alltid.

  Vi ser skjønnhet i hver minste detalj – fra idé til produktutvikling. Vi forener lidenskap, kreativitet og autentiske materialer for å gi deg design, rammer og stativer som gjør interiøret og livsstilen din bedre.

  Les mer Lukk Vis alle TVene Spill av video
 • Rammer – lite er mye

  Jo tynnere TV-rammene våre er, jo bedre glir de inn i interiøret ditt. For noen ganger er det hva du ikke ser som gjør størst inntrykk.

  Les mer Lukk Vis alle TVene
 • Stativer

  Vi har designet stativene våre slik at TVene våre skal virke lettere og se ut som de flyter. Resultatet? Fjernsyn som er elegante og vakre i hver minste detalj.

  Les mer Lukk Vis alle TVene
 • Materialer og utførelse

  Fra autentiske materialer til nøytrale og klassiske fargekombinasjoner – kvalitetsmaterialene og utførelsene vi bruker, er valgt ut spesielt for å forenes med interiøret ditt på en vakker måte.

  Les mer Lukk
  Vis alle TVene
 • Ultra HD-
  teknologi

  eisa-pris

  Philips har tidligere vunnet priser for bildekvalitet, og nå har vi videreført dette for å gi deg vår nyeste prisbelønte nyskapning: Philips Ultra HD-TV som gir deg fire ganger så stor oppløsning som en tradisjonell Full HD-TV.

  Takket være over 8 millioner piksler og vår unike Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uavhengig av det originale innholdet. Gled deg over bedre skarphet, større dybdepresisjon, utmerket kontrast, jevne og naturlige bevegelser og sylskarpe detaljer. Det er et vindu mot en ny verden.

  Og vi er ikke de eneste som liker den, for den har blitt tildelt prisen for beste europeiske Ultra HD-TV i 2013. Se hva man kan gjøre med erfaring.

  Les mer Lukk Oppdag Ultra Resolution Vis alle TVene
  Vår seneste nyvinning, Ultra Pixel HD Picture Quality-motoren, tar bildekvaliteten opp på et helt nytt nivå.
  PQ-behandlingsalgoritmene konverterer bildesignaler til beste mulige Ultra HD-oppløsning på skjermen. Og resultatet? Enten du ser på video på Internett eller vanlig Ultra HD-innhold, gir Philips deg det ultimate innen Ultra HD-skarphet.
 • Pionerer i bildekvalitet

  Sjansene er store for at den aller første TVen du så, var en Philips. Faktisk var den første besteforeldrene dine så, også sannsynligvis en Philips. Vi har vært pionerer i TV-industrien siden 1940-tallet, og baserer tradisjonen vår på fremragende nyvinninger og uovertruffen bildekvalitet.

  Og helt siden vi lanserte vår første TV, har vi hatt som mål å gi deg mest mulig meningsfulle nyvinninger. Så uansett om du ser på TV-sendinger, Internett eller spiller spill, opplever du vår klareste, skarpeste, jevneste og mest oppslukende bildekvalitet til dags dato. Opplev arven bak Philips' prisbelønte bildekvalitet i dag.

  Les mer Lukk Vis alle TVene Spill av video
  Aktiver forstørring
  forstørrelsesglass
 • robot flyr til høyre robot flyr til venstre
  en TV robot går inn i TVen

  PMR – se alle detaljer

  Hadde det ikke vært fantastisk om actionscener på TV var mer realistiske? Nå er de det, takket være Perfect Motion Rate fra Philips.

  Perfect Motion Rate er et resultat av kombinasjonen av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund, hvert bildes oppdateringshastighet, perfeksjon innen dimmemuligheter samt bakbelysningsteknologi. Et høyt PMR-nummer betyr at du får et førsteklasses bilde.

  Les mer Lukk Spill av video
 • Bevegelse
  Kontrast
  Farge
  Skarphet
  Ultra 900 Hz PMR
  Behandlingskraft på 4 milliarder piksler
  Ekstrem skarphet i bevegelser og perfekte, flytende bevegelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskjellige områder
  Helsvart og helt hvitt gir bedre detaljer i lyse og mørke scener
  Perfekt farge: 2250 billioner farger
  Levende farger med ultrafargetoner og naturlig hudfarge og hvitnyanser
  Uovertruffen skarphet og naturtro detaljer
  Perfekt bevegelse: 1400 Hz PMR
  Behandlingskraft på 2 milliarder piksler
  Ekstrem skarphet i bevegelser og perfekte, flytende bevegelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskjellige områder
  Helsvart og helt hvitt gir bedre detaljer i lyse og mørke scener
  Perfekt farge: 2250 billioner farger
  Levende farger med ultrafargetoner og naturlig hudfarge og hvitnyanser
  Super oppløsning: sylskarpe konturer og fine detaljer
  Ultrabevegelse: 800 Hz PMR
  Behandlingskraft på 1 milliard piksler
  Ekstrem skarphet i bevegelser og naturlige, flytende bevegelser
  Ultrakontrast: 500 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskjellige områder
  Helsvart og helt hvitt
  Ultrafarge: 4 billioner farger
  Levende farger med megafargetoner
  Super oppløsning: sylskarpe konturer og fine detaljer
  Megabevegelse: 200 Hz PMR
  Ekstrem bevegelsesskarphet
  Ultrakontrast: 500 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskjellige områder
  Helsvart og helt hvitt
  Megafarge: 69 milliarder farger
  Levende farger
  Avansert skarphet: sylskarpe konturer
  Avansert bevegelse: 100 Hz PMR
  Forbedret skarphet i bevegelser
  Megakontrast: 500 000 : 1 Dynamisk kontrast
  Helsvart
  Megafarge: 69 milliarder farger
  Levende farger
  Avansert skarphet: sylskarpe konturer

  Bildekvalitetsmotorer

  Få ekstremt klare bilder fra alle typer kilder.

  De avanserte bildebehandlingsmotorene våre fokuserer på de fire elementene som øyet kan oppfatte: bevegelse, kontrast, farge og skarphet.

  Bildekvalitetsmotorer justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for å gi sylskarpe bilder med utrolige farger, detaljer og dybde – hver gang og fra hver eneste kilde. Så uansett om du ser en video på nettet eller en høykvalitets Blu-ray-film, vil du like begge.

  Les mer Lukk Vis alle TVene

  Ultra Pixel HD

  Vår seneste nyvinning, Ultra Pixel HD Picture Quality-motoren, tar bildekvaliteten opp på et helt nytt nivå. PQ-behandlingsalgoritmene konverterer bildesignaler til beste mulige Ultra HD-oppløsning på skjermen. Og resultatet? Enten du ser på video på Internett eller vanlig Ultra HD-innhold, gir Philips deg det ultimate innen Ultra HD-skarphet.

  Vis alle TVene Les mer Lukk

  Perfect Pixel HD

  TVen er utformet for å vise våre mest avanserte flimmerfrie bilder med førsteklasses skarphet og klarhet. Hver piksel i bildet er forbedret for å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, førsteklasses kontrast og jevne, naturlige bevegelser.

  Vis alle TVene Les mer Lukk

  Pixel Precise HD

  Ved å bygge på vårt grunnlag fra vellykkede Pixel Plus har vi hevet høydefinisjons bildekvalitet til neste nivå. Vi bruker Super Resolution-teknologi, som er neste trinn innen bevegelsesskarphet og fine detaljer, til å levere den beste bildekvaliteten på TV i Full HD uansett innhold. Dermed spiller det ingen rolle om du ser på en video på Internett eller en Blu-ray-film i høy kvalitet – du kommer til å nyte begge.

  Vis alle TVene Les mer Lukk

  Pixel Plus HD

  Vår avanserte digitale bildebehandlingsteknologi øker bevegelsesskarphet og leverer utrolig kontrast. Hva betyr dette for deg? Knivskarpe bilder og utrolig detalj og dybde hver gang fra alle kilder.

  Vis alle TVene Les mer Lukk

  Digital Crystal Clear

  Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

  Vis alle TVene Les mer Lukk
 • 3D Max

  Den ultimate 3D-opplevelsen

  Philips 3D Max-teknologi gir praktfulle, naturtro 3D-bilder i Full HD takket være den smarte synkroniseringen av signalene den sender mellom de batteridrevne 3D Max-brillene dine og Smart 3D Full HD-TV – alt på et øyeblikk. Sammen med Ambilight er dette den ultimate seeropplevelsen med kinokvalitet for hjemmet.

  Easy 3D

  Den mest komfortable 3D-opplevelsen

  Philips Easy 3D lar deg kose deg med timelang seerkomfort takket være passiv 3D-teknologi og Easy 3D-briller, som gir dybde, feilfri bildekvalitet og maksimal komfort uten flimring. Og kombinert med Ambilight blir opplevelsen bare enda bedre.

  Konvertering fra 2D til 3D

  Gjør 2D-innhold til en 3D-opplevelse som tar pusten fra deg

  Se hele filmsamlingen din i levende og feilfri 3D – selv svart/hvitt-klassikerne. Høykvalitetskonverteringen av 2D til 3D sørger for at detaljer, f.eks. teksting, vises med konstant dybde. Og ettersom konverteringen skjer i sanntid, må du aldri vente!

  Justering av 3D-dybde

  3D slik du liker det

  Alle oppfatter 3D ulikt. Derfor lar Philips deg tilpasse nivået på 3D-dybden slik du foretrekker. Den unike justeringen lar deg velge nivået på 3D-effekten som passer deg best, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig for øynene dine.

  3D-TV

  Enkelte ting er best hjemme i sofakroken.

  Alle er kanskje ikke enige om at det å være midt i en rask biljakt, ville ha vært moro, men når du opplever det i levende 3D, er det absolutt det. Føl bølgene i ansiktet og vinden i håret – mens du slapper av på sofaen.

  Lukk Les mer Se 3D-TVer

Ambilight

Gjør seeropplevelsen levende

I motsetning til tradisjonelle TVer skaper Ambilight en myk omgivelsesglød rundt skjermen som følger handlingene på skjermen nøyaktig og skaper en mer oppslukende seeropplevelse.

Du kan til og med justere effektens intensitet og programmere Ambilight slik at resultatet blir perfekt og glir inn i miljøet – uansett fargen på veggen den står mot.

Les mer Lukk Se Ambilight-TVer Spill av video
Klikk her for å se mer
Slå Ambilight: PÅ (tresidig) / PÅ (firesidig) / AV

TV-utvalg

Du gjør et personlig valg når du velger TV. Enten du vil se på film eller surfe på Internett,
så har vi en perfekt Smart TV for deg … og interiøret ditt.
*Spesifikasjonene er spesifikke for land og TV-modell.

 • 9000

  • Ultra HD-oppløsning
  • Tresidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-sertifisert
 • DesignLine

  • Tresidig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-sertifisert
 • Elevation

  • Firesidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Ultratynn
  • Wi-Fi-sertifisert
 • 8000

  • Tresidig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Integrert kamera
  • Wi-Fi-sertifisert
 • 7000

  • Tresidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Integrert kamera
  • Wi-Fi-sertifisert
 • 6000

  • Tosidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-sertifisert
 • 5000

  • Tosidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-sertifisert
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi-sertifisert*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Små skjermer

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Helt klart annerledes
   46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Mer enn fjernsyn – banebrytende kunst

   Den revolusjonerende, flytende glassdesignen til Philips DesignLine lar seg vanskelig beskrive. Eller ..? Vi kommer på ord som "iøynefallende", "innovativ" og "førsteklasses ytelse". Og "forbløffende" …

  • Svært slank Smart LED-TV i 9000-serien med Ultra HD

   Prisbelønt ytelse
   65"
  • Svært slank Smart LED-TV i 9000-serien med Ultra HD

   Oppløsning på et nytt nivå
   84"
  • Svært slank Smart LED-TV i 9000-serien med Ultra HD

   Ultra HD LED-TV med Ambilight

   Opplev den ultimate ytelsen og klarheten til en Ultra HD-TV i Philips 9000-serien. Vår Ultra HD Pixel-motor bruker sekskjernet behandling for å gi deg sylskarpe bilder på både naturlig 4K og innhold konvertert til Full HD.

  • Svært slank Smart LED-TV i 9000-serien med Ultra HD

   Ultra HD LED-TV med Ambilight

   Opplev den ultimate ytelsen og klarheten til en Ultra HD-TV i Philips 9000-serien. Vår Ultra HD Pixel-motor bruker sekskjernet behandling for å gi deg sylskarpe bilder på både naturlig 4K og innhold konvertert til Full HD.

  • Elevation – svært slank LED-TV

   En god idé har blitt enda bedre
   60"
  • Elevation – svært slank LED-TV

   Svært slank LED-TV med firesidig Ambilight XL

   Få en mer intens seeropplevelse med Elevation Full HD LED-TV. Firesidig Ambilight XL skaper illusjonen av at TVen svever i en aura av lys. Og enten du velger å montere den på veggen eller bruke det nyskapende alternativet med gjennomsiktig stativ, er kombinasjonen av svært tynn utførelse og autentiske materialer noe som garantert gjør inntrykk.

  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   Hever underholdningen
   40", 46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   LED-TVen med høy ytelse og Ambilight

   Suveren ytelse ligger i detaljene: Philips' 8000-serie med høy ytelse er klar for dine ønsker. Den ypperste teknologien er integrert i én stilig maskin. Din TV.

  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   Gir stil og nyskapning en ny betydning
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   Gir stil og nyskapning en ny betydning
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   Den svært slanke LED-TVen med Ambilight

   Få en ny, vakker dimensjon i seeropplevelsen med 3D Smart LED-TV i 7100-serien fra Philips. Hold kontakten takket være integrert kamera og Skype™, eller slipp deg løs og fordyp deg i Easy 3D og tresidig Ambilight. Din TV – ditt valg.

  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   Den svært slanke LED-TVen med Ambilight

   Få en ny, vakker dimensjon i seeropplevelsen med 3D Smart LED-TV i 7000-serien fra Philips. Hold kontakten takket være integrert kamera og Skype™, eller slipp deg løs og fordyp deg i Easy 3D og tresidig Ambilight. Din TV – ditt valg.

  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Både vakker og smart
   42", 47", 55", 60"
  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Den svært slanke LED-TVen med Ambilight

   Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Philips 3D Smart LED-TV i 6000-serien. Ikke la deg lure av det slanke utseendet – den er fullspekket av funksjoner, som Skype™, Easy 3D, tosidig Ambilight med mer.

  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   Opplev mer enn skjermen
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   3D Smart LED-TV med Ambilight

   La deg omsluttes av handlingen – på eller utenfor Internett – med Philips' 3D Smart LED-TV i 5000-serien med Ambilight. Nyt den gode kvaliteten til Full HD-LED, Smart TVens endeløse muligheter og vår mest komfortable 3D-opplevelse til dags dato.

  • Svært slank 3D Smart LED-TV i 4900-serien

   Kom helt nær hendelsene
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Kom helt nær hendelsene
   32", 40", 46", 55"
  • 3D LED-TV i 4300-serien

   Hold et fast grep om popkornet
   32", 40", 46", 55"
  • Slank 3D LED-TV i 4390-serien

   Hold et fast grep om popkornet
   39", 47"
  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Oppdag noe mer enn TV-titting
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4900-serien

   Opplev en svært slank 3D Smart LED-TV

   Vær en del av handlingen – på eller utenfor Internett – med Philips' 3D Smart LED-TV i 4908-serien, drevet av Pixel Plus HD-motoren. Du får strålende 3D og tilgang til en verden av Internett-innhold med klare, levende detaljer. Integrert Wi-Fi gjør tilkoblingen enkel.

  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Opplev 3D Smart LED-TV

   Vær en del av handlingen – på eller utenfor Internett – med Philips' 3D Smart LED-TV i 4500-serien, drevet av Pixel Plus HD-motoren. Du får strålende 3D og tilgang til en verden av Internett-innhold med klare, levende detaljer. Integrert Wi-Fi gjør tilkoblingen enkel.

  • Slank 3D LED-TV i 4390-serien

   Slank 3D LED-TV med ekstra adrenalin

   Opplev underholdning i strålende LED-kvalitet på Philips' 3D LED-TV i 4398-serien. Den er drevet av Pixel Plus HD-motoren og gjør favoritt-3D-innholdet ditt levende med livlige detaljer.

  • 3D LED-TV i 4300-serien

   3D LED-TV med ekstra adrenalin

   Opplev underholdning i strålende LED-kvalitet på Philips' 3D LED-TV i 4300-serien. Den er drevet av Pixel Plus HD-motoren, og gjør favoritt-3D-innholdet ditt levende med livlige detaljer.

  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Koble deg til med Smart LED-TV

   Koble deg til en verden av Internett-innhold med Philips' Smart LED-TV i 4200-serien med integrert Wi-Fi. Få ekstremt klare og levende bilder fra alle typer kilder takket være Digital Crystal Clear. Føl deg i ett med underholdningen.

  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Oppdag noe mer enn TV-titting
   32", 39", 40", 46"
  • Slank Full HD LED-TV i 3100-serien

   Pur underholdning
   32" HD, 32" FHD, 39", 40", 42", 47"
  • LED-TV i 3100-serien

   Pur underholdning
   50"
  • Full HD LED-TV i 3080-serien

   Pur underholdning
   32" HD, 39", 40", 50"
  • Full HD LED-TV i 3070-serien

   Pur underholdning
   32" HD, 40"
  • LED-TV i 3000-serien

   Pur underholdning
   32", 39", 40"
  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Koble deg til med Smart LED-TV

   Utforsk en verden av Internett-innhold med Philips' Smart LED-TV i 3200-serien med integrert Wi-Fi. Få ekstremt klare og levende bilder fra alle typer kilder takket være Digital Crystal Clear. Føl deg i ett med underholdningen.

  • Slank Full HD LED-TV i 3100-serien

   Nyt LED-TV

   Nyt klare, rene bilder med Philips' Full HD LED-TV i 3188-serien, drevet av Digital Crystal Clear. Denne serien kombinerer levende bilder, flott lyd og minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem for en minneverdig seeropplevelse.

  • LED-TV i 3100-serien

   Opplev LED-TV

   Nyt klare, rene bilder med Philips' LED-TV i 3100-serien, drevet av Digital Crystal Clear. Denne serien kombinerer levende bilder, flott lyd og minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem for en minneverdig seeropplevelse.

  • Full HD LED-TV i 3080-serien

   Nyt LED-TV

   Nyt Philips LED-TV i 3088-serien, som drives av Digital Crystal Clear og gir ekstremt levende bilder og minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem for minneverdige seeropplevelser i alle rom.

  • Full HD LED-TV i 3070-serien

   Nyt LED-TV

   Nyt Philips LED-TV i 3078-serien, som drives av Digital Crystal Clear og gir ekstremt levende bilder og minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem for minneverdige seeropplevelser i alle rom.

  • LED-TV i 3000-serien

   Opplev LED-TV

   Nyt Philips LED-TV i 3000-serien, drevet av Digital Crystal Clear, med ekstremt levende bilder, raffinert, minimalistisk TV-design og mye mer. Ta med deg en hjem for minneverdige seeropplevelser i alle rom.

  • Smart LED-TV med liten skjerm i 4200-serien

   Underholdning som passer overalt
   22" FHD, 24" HD
  • Full HD LED-TV med liten skjerm i 4000-serien

   Liten skjerm – store muligheter
   22" FHD, 24" HD
  • LED-TV med liten skjerm i 3100-serien

   Pur underholdning
   20" HD, 22" FHD, 24" HD
  • Full HD LED-TV med liten skjerm i 2900-serien

   Underholdning som passer livsstilen din
   19" HD, 22" FHD, 24" HD, 26" HD
  • Smart LED-TV med liten skjerm i 4200-serien

   Smart LED-TV som passer livsstilen din

   Koble deg til en verden av Internett-innhold med Philips' Smart LED-TV i 4200-serien med integrert Wi-Fi. Få ekstremt klare og levende bilder fra alle typer kilder takket være Digital Crystal Clear. Den lille størrelsen gjør den perfekt for alle rom.

  • Full HD LED-TV med liten skjerm i 4000-serien

   Bra ting kommer i små pakker.

   Philips' Full HD LED-TV med liten skjerm i 4000-serien drives av Digital Crystal Clear, og gir både ekstremt levende bilder og minimalistisk TV-design slik at du kan nyte ren underholdning i rom i alle størrelser.

  • LED-TV med liten skjerm i 3100-serien

   Nyt LED-TV

   Nyt LED-TVen i 3108-serien fra Philips, drevet av Digital Crystal Clear, som gir svært levende bilder, kombinert med en minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem, så får du en minneverdig seeropplevelse i alle rom.

  • Full HD LED-TV med liten skjerm i 2900-serien

   Nyt Philips LED-TV i 2900-serien, som drives av Digital Crystal Clear og gir ekstremt levende bilder og minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem for minneverdige seeropplevelser i alle rom.

Hva skjer når designfilosofien utfordrer vedtatte regler for tradisjonelle fjernsyn?

Vi introduserer

DesignLine

Oppdag DesignLine
del 1

Inspirert

av moderne design

Vakker på eller av – vår rammeløse glassplate gir fjernsynskonseptet ny mening som mer enn "bare teknologi" og opphøyer det til en kunstform. Len den mot veggen i en loftsleilighet, gi den en plass blant interiørdesignklassikerne dine, eller heng den sammen med moderne kunst i et galleri – den hører hjemme, uansett hvor den er.

Les mer Lukk

Bruk glidebryteren eller pilene nedenfor.

del 2 del 3 del 4

Med utgangspunkt i suksessen vi hadde skapt i løpet av de siste to årene med DesignLine, forsto vi at 2013 trengte et vågalt løft. Som designteam strebet vi etter en mer holistisk løsning som virkelig passet inn i moderne rom hjemme, og til slutt konkluderte vi med at en interiørflate var svaret for å bryte med den tradisjonelle TVen.

Sammen med ingeniørene i Brugge måtte designerne finne den riktige glassutførelsen som passet best til designen samtidig som den ga en fantastisk, førsteklasses TV-opplevelse. Den myke graderingen på den nedre delen av glasset ga oss den "flytende" følelsen vi var ute etter.

Rod White, Senior Creative Director

Rod White, Senior Creative Director
del 5 del 6 del 7 del 8
Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Med DesignLine ønsket vi å skape et supersimplistisk objekt og bevege oss bort fra det gjeldende produktspråket på dette området. Vi ønsket å omdefinere fjernsynet med en ny design og sterk personlighet – en TV uten stang, uten stativ og uten synlig ramme. En sømløs glassplate som lener seg mot veggen – det er det.

I av-modus ville vi viske ut skjermens grenser slik at den glir vakkert inn i alle typer hjemmeinteriør. En myk gradering fra svart til gjennomsiktig skaper en magisk, flytende fremtoning, og tresidig Ambilight forsterker denne effekten.

Som designer er dette et av de største øyeblikkene i karrieren min. Det har vært veldig givende å se at ideene tar form. Teknologien har endelig gjort det mulig å realisere det vi så lenge har drømt om.

del 9 del 10

Jeg omgir meg med en glad hær av innovatører. Sammen marsjerer vi som én til et mer spennende sted kalt DesignLine.

Det er som en revolusjon, men i nevene holder vi en finlinjet 0,13 mm.

Robert Phillips, Brand Creative Director

Robert Phillips, Brand Creative Director
del 11

DesignLine smart montering

Uansett om du velger å lene, henge eller sette den nye TVen din mot veggen, finnes det en monteringsløsning som passer behovene dine. Besøk hurtigveiledningen vår på nettet – den gjør monteringen enkel …

Bli kjent

DesignLine

Smart samhandling

iPad

Nå kan du dele bilder, videoer og annet trådløst med SimplyShare.

Del innhold fra rom til rom, fra TV til TV (Multirom)* eller til og med tilbake til smartenheten din med Philips Wi-Fi smart screen og MyRemote-app.

*Tilgjengelig fra sommeren 2013, via programvareoppdateringer, kun fra en Philips-TV til en annen Philips-TV, 2013-modeller.

Les mer Lukk Oppdag DesignLine Finn ut mer

Smart TV

Integrert Wi-Fi på Philips DesignLine Smart TVen din gjør oppkoblingen til hjemmenettverket ditt enkel og rask slik at du får tilgang til en hel verden av Internett-innhold eller trådløs deling hjemme.

DesignLine leveres med vår nyeste, smarte fjernkontroll, som er både innovativ og brukervennlig. Se for deg alle de vanlige funksjonene du forventer – pluss et tastatur for å legge inn tekst på baksiden.

Les mer Lukk Oppdag DesignLine

Utrolig bildekvalitet

Opplev praktfull bildekvalitet med Full HD LED-TV, oppslukende aktiv 3D og tresidig Ambilight.

Oppdag DesignLine
 • Suveren

  lydkvalitet

  Vi introduserer Philips Fidelio
  SoundSphere-kinohøyttalersystem

  En elegant TV fortjener en suveren lydkvalitet. Lyd som tar underholdningen opp på et nytt nivå. Derfor har lydteknikerne våre laget Philips Fidelio SoundSphere-kinohøyttalersystemet for å passe til DesignLine-TVen vår.

  Utmerket, krystallklar lyd med elegant design og utførelse. Fordi vi vet at noen ganger er kun en håndlaget høyttaler godt nok.

  Les mer Lukk
 • Opplev følelsen av en live-konsert

  • SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk.
  • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd
  • FullSoundTM beriker musikken med fyldigere bass og klarhet
  • Stream musikk via Bluetooth Apt-X
  • Optisk AUX-inngang for enkel tilkobling

Lokal kampanje

Tittel, lokal kampanje

Hvorfor bare se på TV når du også kan oppleve en hel verden av underholdning, informasjon og sosiale nettverk komfortabelt fra stuen?

Knapp for lokal kampanje

Priser

Vi arbeider hele tiden med å omdefinere hva en TV skal være.
Oppdag de prisbelønte LED-TVene våre

Ambilight

Sett lyset fri

Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produktene og sammenlign dem før du bestemmer deg

Start nå  

Motta vårt nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse

Abonner
Retningslinjer for konfidensialitet

Trenger du støtte?

Få tilgang til vår omfattende elektroniske støtteinformasjon eller ta kontakt med oss.

Gå til støtte