Tilbake til produktoversikt
Philips  Spiralformet sparepære 5 W (30 W) 871016321151010

Den minste og mest lyssterke energispareren

Tornado Spiralformet sparepære 871016321151010

Liten størrelse, stor ytelse

Tornado er Philips' nyeste og kraftigste energisparende lyskilde. Denne glimrende lille energispareren er superkompakt, den har mer lys og sparer opptil 83 % strøm. Og det fine er at den passer inn i nesten all belysning i hjemmet.

Høydepunkter

Betaler for seg selv

  • Sparer deg penger og opptil 83 % energi

Bedre fokus under aktivitetene dine

  • Veldig stor lysmengde

Lang varighet

  • Levetid på opptil 12 år

Funksjoner

Sparer deg penger og opptil 83 % energi

Denne lyskilden sparer deg penger og opptil 83 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå.

Levetid på opptil 12 år

Moderne teknologi har lengre levetid enn standard lyskilder. Med 12 års levetid vil én sparepære fra Philips erstatte 12 standard lyskilder. Dette betyr at de sparer deg for penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller mørke og regnfulle dager) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

Veldig stor lysmengde

Lysmengden fra disse lyskildene fra Philips er større enn i de fleste vanlige sparepærer. Du får mye lys mens du gjør aktivitetene dine, som å lese favorittboken din eller hjelpe barna med leksene.

* Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.

* *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Motta vårt nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse

Abonner
Retningslinjer for konfidensialitet

Register

Eier du dette produktet?

Registrer produktet

871016321151010