Trådløs musikkstasjon

  Sett musikken fri

  Med waS7500-stasjonene på forskjellige steder i hjemmet kan du spille av favorittmusikken din, og den overføres direkte fra musikksenteret eller PCen. Nyt Hi-Fi-kvalitetslyd fra dette svært flate systemet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 2 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløs musikkstasjon

Gratis Internett-radio, Fargeskjerm WAS7500/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Hør på all musikken i alle husets rom – trådløst

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Hør på Internett-radio

  Hør på Internett-radio

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Ett av de mest populære formatene er MP3. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en bakkeradiostasjon eller et bakkenettverk, mens andre er rene Internett-radiostasjoner. Det vil si at de er uavhengige og bare kringkaster på World Wide Web. Med Internett-radio kan du glede deg over tilgang til elektroniske radiostasjoner fra hvor som helst i verden, og du kan lytte til mange forskjellige sjangere, få nyhets-, sports- og underholdningsoppdateringer, eller du kan koble deg til favoritt- eller nisjestasjoner fra Andorra til Østerrike.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen, og spill den av gjennom den trådløse Streamium-musikkstasjonen. UPnP-koblingen gjør at du kan koble til alle universelle Plug & Play-aktiverte enheter for å motta eller overføre musikk. Med Streamium får du tilgang til musikksamlingen på PCen, i tillegg til at du kan velge og søke i den. Bare bruk fjernkontrollen for å velge og spille av sanger gjennom Streamium. Hør på favorittmusikken trådløst og problemfritt.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Med Mitt rom og Min musikk kan hvert familiemedlem velge og spille av favorittmusikken sin fra de lagrede samlingene i det trådløse Streamium-musikksenteret. Teknologien for flerbrukertilgang overfører samtidig musikk fra Streamium-senteret til stasjonen. Ett Streamium-senter kan streame musikk til opptil fem stasjoner, noe som gir deg seks forskjellige musikkvalg, slik at hele familien kan høre på musikk i alle rom – samtidig og umiddelbart.

 • USB Direct spiller musikk fra USB-flash-stasjoner

  USB Direct spiller musikk fra USB-flash-stasjoner
 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Innebygde woofere for dyp basslyd

  Innebygde woofere for dyp basslyd
 • Super Sound Panel for klare mellomtone/diskant-frekvenser

  Super Sound Panel er et nyskapende, flatt høyttalerpanel som bruker avansert teknologi til å sende ut fulltonelyd av høy kvalitet fra en flat og kompakt høyttalerdel. Det gir fantastisk lydgjengivelse fra hele frekvensspekteret uten store og uhåndterlige konvensjonelle høyttalere. Flat, plexi-piston-høyttalerteknologi erstatter konvensjonelle tykke subwoofere og diskanthøyttalere med én membran. Det gir en dyp bass og en balansert lyd uten forvrengning fra en svært slank enhet.

Se alle spesifikasjoner
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i