Trådløs musikkstasjon

  Trådløs musikkstasjon

  Sett musikken fri

  Den lekre og bærbare trådløse musikkstasjonen WAS6050 er perfekt for intim musikknytelse eller for å nyte musikken hvor som helst i huset. Gå til Internett-radio for flere musikkvalg og uavbrutt underholdning … Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløs musikkstasjon

Gratis Internett-radio, 4-høyttalersystem WAS6050/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Hør på all musikken i alle husets rom – trådløst

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Hør på Internett-radio

  Hør på Internett-radio

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Ett av de mest populære formatene er MP3. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en bakkeradiostasjon eller et bakkenettverk, mens andre er rene Internett-radiostasjoner. Det vil si at de er uavhengige og bare kringkaster på World Wide Web. Med Internett-radio kan du glede deg over tilgang til elektroniske radiostasjoner fra hvor som helst i verden, og du kan lytte til mange forskjellige sjangere, få nyhets-, sports- og underholdningsoppdateringer, eller du kan koble deg til favoritt- eller nisjestasjoner fra Andorra til Østerrike.

 • Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Med Mitt rom, min musikk, kan familiemedlemmene dine nyte sin utvalgte musikk fra de lagrede samlingene i et rom utstyrt med en trådløs musikkstasjon. Teknologien for flerbrukertilgang overfører samtidig musikk fra det trådløse musikksenteret via den trådløse musikkstasjonen. Ett trådløst musikksenter kan overføre musikk til opptil fem stasjoner.Det gir seks forskjellige musikkvalg, slik at hele familien kan høre på musikk i alle rom – samtidig og umiddelbart.

 • Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen, og spill den av gjennom den trådløse Streamium-musikkstasjonen. UPnP-koblingen gjør at du kan koble til alle universelle Plug & Play-aktiverte enheter for å motta eller overføre musikk. Med Streamium får du tilgang til musikksamlingen på PCen, i tillegg til at du kan velge og søke i den. Bare bruk fjernkontrollen for å velge og spille av sanger gjennom Streamium. Hør på favorittmusikken trådløst og problemfritt.

 • Bla gjennom samlingen etter album, artist, sjanger og spor

  Last opp musikksamlingen på den innebygde harddisken på det trådløse Streamium mikro-Hi-Fi-anlegget eller på PCen for å ha glede av alle sangene, når som helst. Systemet har tilgang til musikkinnholdet gjennom Windows Media Player (WMP) via den innebygde UPnP-serveren. Du kan deretter bruke systemet til å bla gjennom alt musikkinnholdet etter album, artist, sjanger eller spor, så enkelt som bare det.

 • 15 W RMS total utgangseffekt

  Musikkeffekt på 15 W RMS fyller et rom med favorittmusikken din.

 • Klasse D digital forsterker med 4-høyttalersystem

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker det. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer det endelige resultatet. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass. Fire høyttalere er integrert foran og bak, og disse gir et overraskende bredere lydbilde i en kompakt design.

Se alle spesifikasjoner
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i