Trådløs audio

  Få tilgang til alle CDene i alle rom

  Lagre hele CD-samlingen på en 80 GB harddisk, og lytt til musikk i alle rom. Det er bare å koble til lydanlegget, og musikken kan endelig følge deg uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Enkel navigering med fjernkontrollen med LCD-skjerm.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få tilgang til alle CDene i alle rom

Bare koble til lydanlegget

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Fyll et hvert eller alle rom i huset med all musikken. Ingen ledninger, kabler eller problemer, og definitivt ingen krangling med familiemedlemmer over musikkvalgene. Du kan lagre og spille av musikk fra det trådløse Streamium-musikksenteret, men du kan også streame ett spor – eller forskjellige spor – til opptil fem Streamium-stasjoner rundt om i huset. Det er enkelt med de innebygde, nyskapende funksjonene som Mitt rom, Min musikk og Musikkringkasting. Sett musikken fri, og nyt den hvor som helst i huset.

 • 80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  Den 80 GB store harddisken gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale lydfilene dine. Den får enkelt plass til 1500 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av lydsamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • 2-veis fjernkontroll for brukervennlig navigering

  2-veis fjernkontroll for brukervennlig navigering

  Med den toveis fjernkontrollen fra Philips kan du nå enkelt navigere gjennom hundrevis av sanger med ett eneste trykk på fjernkontrollen. Fjernkontrollen viser seks linjer med informasjon oppført etter spilleliste, album, artist, sjanger eller spor, og den intuitive navigeringen lar deg raskt bla gjennom hundrevis av filer. Den kan betjenes med én hånd og garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Tilgang for flere brukere til opptil fem stasjoner

  Familiemedlemmer som befinner seg i ulike rom, kan få tilgang til og lytte til musikk etter eget valg fra det trådløse lydsenteret samtidig.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Universal Plug and Play er en bransjestandardteknologi som lar deg koble deg til en hvilken som helst Universal Plug and Play-aktivert enhet for å motta eller overføre musikk. Det trådløse musikksenteret benytter Universal Plug and Play for å sikre en enkel standardmetode for tilkobling til andre Universal Plug and Play-aktiverte enheter. Du kan enkelt koble det trådløse musikksenteret til andre medieenheter for å motta eller overføre innhold.

 • Direkte innholdstilgang til artist, album eller spillelister

  Du trenger ikke lenger søke gjennom hundrevis av CDer for å finne favorittsporet ditt med en bestemt artist. Det intuitive grensesnittet som er innebygd i det trådløse lydsenteret fra Philips, gir deg så godt som øyeblikkelig og direkte tilgang til den digitale musikksamlingen på harddisken (opptil 750 CDer), og du kan gå direkte til musikken du vil høre på, oppført etter artist, album, spilleliste, sjanger eller spor.

Se alle spesifikasjoner
 • Windows-logoen er varemerke eller registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk kapasitet mindre

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i