Spotify Multiroom-adapter

  Spotify Multiroom-adapter

  Spotify i alle rom

  Hør all musikken Spotify har å tilby, med Philips Spotify multiroom adapter (flerromsadapter). Koble den til og spill Spotify fra hi-fi-anlegget dit. Spotify-appen fungerer som fjernkontroll, og du kan streame til alle rom. Trykk play og musikken fortsetter der den slapp. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spotify Multiroom-adapter

Spotify Connect, Multiroom, Spill av med én knapp SW100M/10 Finn lignende produkter

Spotify i alle rom

Nå kan du spille av Spotify fra hi-fi-anlegget ditt

 • Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Med Spotify Connect kan du enkelt finne og spille av musikk i ethvert rom i huset ved å bruke smartenheten som fjernkontroll. Direkte Spotify-tilkobling gjør det mulig å spille av musikk rett fra skyen, slik at smartenheten kan brukes til telefonsamtaler, videoer eller utenfor rekkevidde uten å forstyrre musikkavspillingen. Dette er dessuten mer batterivennlig da musikken krever mindre strøm. Du har tilgang til alle de flotte Spotify-funksjonene fra ferdige spillelister til den høye samplingfrekvensen – alt du trenger for å oppdage ny musikk og lytte til det du liker.

 • Spill av musikk fra én høyttaler eller fra alle høyttalerne samtidig

  Spill av musikk fra én høyttaler eller fra alle høyttalerne samtidig

  Spotify Multiroom-adapter gir deg muligheten til å spille av musikk i ett rom eller i mange rom samtidig. Musikken kan dermed følge etter deg eller holde seg på ett sted. Alle i huset kan spille av musikk på en hvilken som helst høyttaler, og flere Spotify-enheter kan legges til systemet trådløst og enkelt.

 • Trykk på avspillingsknappen for å fortsette der du slapp

  Trykk på avspillingsknappen for å fortsette der du slapp

  Lytt til favorittsangene dine med minimale forstyrrelser. Trykk på avspillingsknappen på høyttaleren, så vil den siste sangen du lyttet til på Spotify, spilles av. Du trenger ikke engang å låse opp smartenheten.

 • Trykk på avspillingsknappen for at musikken skal følge deg

  Trykk på avspillingsknappen for at musikken skal følge deg

  Når du trykker på avspillingsknappen, spilles musikken av fra høyttaleren umiddelbart – uansett om du brukte en smarttelefon, et nettbrett eller en annen smartenhet forrige gang. Denne funksjonen lar deg også bytte fra en høyttaler til en annen i ulike rom.

 • Knapper for direkte tilgang – du trenger ingen app, for enklere kontroll

  Knapper for direkte tilgang – du trenger ingen app, for enklere kontroll

  Nyttige kontrollknapper (avspilling/pause, volum opp/ned, forrige/neste) gir deg tilgang til kontrollene du trenger, uten at du trenger å styre med appen. Når du har valgt et album, en spilleliste eller en stasjon, er det bare å trykke på en knapp for å bytte sang, sette på pause eller gjenta en sang.

 • Fleksibel utgang: (analog) AUX ut, (digital) COAX og OPTIC

  Fleksibel utgang: (analog) AUX ut, (digital) COAX og OPTIC

  Lytt til Spotify fra en hvilken som helst enhet med Spotify Multiroom-adapter. Koble til alt fra banebrytende Hi-Fi-systemer til klassiske stereoanlegg via analoge digital-COAX, optisk ut og analoge AUX ut. Du har muligheten til å koble til hvilken som helst enhet du vil for en flott musikkopplevelse.

 • Philips companion-appen gjør det enkelt å sette opp trådløse høyttalere

  Philips companion-appen gjør det enkelt å sette opp trådløse høyttalere

  SpeakerSet Multiroom Manager-appen fra Philips gjør det enkelt å sette opp og bruke Philips Spotify Multiroom-høyttalerne dine. Du behøver bare å koble Philips Spotify Multiroom-høyttaleren til det trådløse hjemmenettverket. Hvis du har mer enn én høyttaler, bruker du appen til å gruppere høyttalerne slik at du kan lytte til musikk i flere rom.

Se alle spesifikasjoner
 • Denne høyttaleren krever at du har en Spotify Premium-konto.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i