Trådløs subwoofer

  Trådløs subwoofer

  Få sterkere bass på TV-en din fra Philips.

  Koble subwooferen til TV-en ved å bruke SoundBeam, så får du dundrende bass. Det er ingen ledninger mellom subwooferen og TV-en, noe som gjør det mulig for deg å plassere alt der du vil ha det. Én enkelt fjernkontroll er alt du trenger for å gjøre livet litt enklere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs subwoofer

SoundBeam, Fleksibel plassering, 50 W SUB100/12 Finn lignende produkter

Få sterkere bass på TV-en din fra Philips.

 • Slank subwoofer med stativ som er enkel å plassere

  Slank subwoofer med stativ som er enkel å plassere

  Føl den kraftfulle lyden, og opplev bass som strekker seg mye lenger enn størrelsen tilsier, fra vår slanke, kompakte subwoofer. Driver på 6,5 tommer med doble bassporter sørger for bass som fyller hele rommet med storslagen effekt. Den er trådløs, slank og diskré og får plass under sofaen eller inntil veggen, slik at du hører lyden på en helt ny måte.

 • Koble subwooferen trådløst til en TV for fantastisk lyd

  Koble subwooferen trådløst til en TV for fantastisk lyd

  SoundBeam er tilgjengelig på utvalgte TV-er og lydsystemer fra Philips. Koble subwooferen til TV-en via SoundBeam for å få bass uten like. Det er ingen ledninger som kobler subwooferen til TV-en, noe som gjør det hele stilrent og gir enkel plassering. Du kan uten problemer kontrollere subwooferen og TV-en med én fjernkontroll, og samtidig kan du slå på og styre volumet til TV-en og subwooferen.

 • Justering av delefrekvens gir god lydbalanse

  Justering av delefrekvens er utviklet for sømløs integrering med TV-høyttalere og subwoofer. Avhengig av hvor høyttalerne er plassert, kan delefrekvensen justeres etter hvor lytteren mener det er best balanse mellom subwooferen og TV-en. Hvis subwooferen plasseres nær lytterposisjonen, anbefales det at delefrekvensen settes lavest mulig for å sikre at lyden har god kvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i