TV all

  Universell fjernkontroll

  Erstatter alle funksjoner

  Denne universelle fjernkontrollen er det perfekte valget hvis du ønsker maksimal TV-funksjonalitet med optimal brukervennlighet. Den naturlig tilpassede utformingen gir deg behagelig kontroll. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Erstatter alle funksjoner

Fungerer sammen med mer enn 1000 merker

 • Perfekt TV-fjernkontroll med de viktigste TV-kontrollfunksjonene

  TV-fjernkontrollen har store knapper for kanalvalg og volum, og er dermed svært enkel å bruke. Den er simpelthen den beste erstatningen for en ødelagt eller bortkommet fjernkontroll.

 • Enkelt oppsett med hurtig tastegjenkjenning

  Med hurtig tastegjenkjenning kan du enkelt korrigere taster som ikke fungerer etter at merket til utstyret på fjernkontrollen er installert. Bare trykk på tasten i 5 sekunder mens fjernkontrollen peker på enheten. Når enheten reagerer, er tasten korrigert.

 • Klar til bruk med Philips-utstyr

  Hvis du har utstyr fra Philips, kan du bruke den universelle fjernkontrollen uten programmering, siden alle tastene er forhåndsinnstilt for Philips.

 • For spørsmål og assistanse, ring vår servicelinje

  Hvis du har et problem eller et spørsmål som gjelder den universelle fjernkontrollen, eller hvis det er en knapp på den originale fjernkontrollen som ikke er med i det omfattende, innebygde kodebiblioteket, kan du ringe servicelinjen for å få hjelp til å finne en løsning. Den er åpen sju dager i uka.

 • Tjeneste for URC-støtte fra et eget webområde

  Støttetjeneste for fjernkontrollen, der alle koder for alle merker er tilgjengelige fra Philips URC-webområdet.

 • Ergonomisk form gir behagelig kontroll

  Den jevne, avrundede formen passer perfekt inn i hånden og gir en naturlig og balansert stilling. Og så er den pen å se på!

 • Enkelt å bruke grupperte funksjoner

  Med enkelt grupperte funksjoner kan du enkelt gjenkjenne knappene du trenger for å kontrollere en bestemt audio-/videoenhet. Alle funksjonene på enheten er gruppert sammen på fjernkontrollen. I tillegg er den øverste delen av fjernkontrollen satt sammen av forskjellig fargede deler (svart, sølv, aluminium, ...) i tillegg til forskjellig overflate på knappene (svart, sølv, matt, glanset, ...) for å raskt identifisere hvilke knapper som hører sammen for å kontrollere en bestemt audio-/videoenhet.

 • Batterier følger med, så det er bare å pakke ut og zappe

  Du trenger ikke å kjøpe batterier i tillegg, du kan ta i bruk den nye universelle fjernkontrollen rett fra pakken!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i